0

Jeg har akkurat kjøpt meg en c-max (2.0 diesel) og fått montert inn en defa motorvarmer. i instruksjonsboka står det " motorvarmer skal kun brukes i

spurt 2010-02-21 18:34:35 +0200

Hei! Jeg har akkurat kjøpt meg en C-Max (2.0 diesel) og fått montert inn en Defa motorvarmer. I instruksjonsboka står det " Motorvarmer skal kun brukes i temperatur under -10 grader C". Jeg har imidlertid i alle år brukt motorvarmer når temp er rundt 0 gr. Fra 0,5 til 3 timer etter temperaturen. Jeg har også lest at det er lurt å bruke den fra +5 gr og nedover. Ut fra det jeg leser på Defas sider er dette en kontaktvarmer, og det betyr vel at den bare ligger utenpå blokka og ikke er i kontakt med verken olje eller vann. En skulle tro at det ikke hadde noen praktisk betydning hvor lenge den står tilkoblet (på jobb lar jeg den stå i hele arbeidsdagen) eller om det må være såpass kaldt før den brukes.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2010-12-18 12:06:11 +0200

Kan ikke tenke meg at det er noe problem å bruke den ved alle temperaturer.Kan du for eks se for deg hvor varm motorblokka blir opp en lang stigning i 90 km/t om sommeren med campingvogn?Ofte så er eksosmanifoilen rødglødende!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar