0

Har overnevnte bil, og ja jeg vet. bruktbilen fra helvete ble den kalt. mitt problem er at lampe for abs/esp blinker/lyser rødt og gult og da kobler

spurt 2014-02-09 10:28:10 +0200

Hei Benny. Har overnevnte bil, og ja jeg vet. Bruktbilen fra helvete ble den kalt. Mitt problem er at lampe for abs/esp blinker/lyser rødt og gult og da kobler abs ut når den lyser. Er usikker på om det er esp på en 2.0 1996 mod ? Lampen kan lyse en tid, eller den kan komme og gå. Det merkelige er at når lampen slukker som den gjør i korte perioder, da virker abs. Nå skal det nevnes at ford i Harstad påstod at styreenheten for dette måtte skiftes. Kr 29000 ville de ha. (avgjørelse tatt uten diagnostering) Jeg kjørte da til ett annet ford verksted på Sortland som tok data diagnose på bilen og den ford forhandleren kunne ikke finne noe feil på styreenhet eller noe annen feil. Nå skal det nevnes at det ikke ble sett mer på problemet den gangen pga tidsnød hos ford./følere o.l. Merkelig at fordforhandler i Harstad finner masse feil, mens ford på Sortland sier at det Ford Harstad har fortalt meg er bare tull. Abs virker altså straks lampen slukker, men som oftest blinker den av og på hele tiden, eller lyser nesten konstant. I bratte bakker, eller når bilen heller MYE kan den slukke, og abs virker i en periode. Fint om du også kan svare meg på min email, eller sende kopi av svar. Takker så meget Benny. Mvh Rolf. post-e@hotmail.com

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2014-02-10 13:03:39 +0200

Hei Rolf. Dette er ikke verdens beste biler, nei...

Men det skal da gå an å finne ut av dette allikevel. Merkelig og synd at forskjellige verksteder opererer så ulikt.

Jeg tipper på - ut fra din forklaring - på at det er en ABS-sensor som har dårlig kontakt. Det er ganske vanlig på alle biler og heldigvis ikke så dyrt å fikse opp i.

Hvilken som evt. tuller må man nesten på et verksted - når feilen er til stede - for å finne ut.

Men det kan selvfølgelig være styreenheten også.

MEN: Man skifter ikke så dyre deler UTEN å feilsøke grundig først. Hvis ikke verkstedet skjønner det - så må du fortelle det til dem, selv om det skulle være helt unødvendig.

Skjønner godt at du blir skeptisk av det du opplever.

Ønsker deg lykke til.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar