0

Jeg har en 2011 s-max titanium s der lakken detter av under på kanalskjørtet,var oss min lokale ford forhandler og de så på bilen og vi ble enige om a

spurt 2012-03-03 10:50:32 +0100

Hei Benny,jeg har en 2011 s-max titanium s der lakken detter av under på kanalskjørtet,var oss min lokale ford forhandler og de så på bilen og vi ble enige om at dette måtte lakkeres.da jeg henter bilen fra "lakkering" så ser jeg at de ikke har lakkert,bare tørket vekk møkka og selfølgelig ripet opp hele kanalskjørtet og smurt på tectyl. Da jeg konfronterer de med at jeg ikke er fornøyd med dette sier de at dette er måten og løse problemet på noe jeg ikke er enig i,avtalen var lakkering. bilen er jo så si ny,etter mye frem og til bake fikk jeg beskjed om at jeg ikke var ønsket som kunde der:) er jeg totalt u-rimelig? Har aldrig blit så dårlig behandlet noen gang. Hva mener du jeg bør gjøre?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2012-03-03 16:56:04 +0100

Ta opp saken med Ford Norge! Kundebehandlerne der bør vite hva som skal gjøres i slike saker. Send Mail med bildebeviser osv.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar