0

Ser det har vært en del saker om chiptuning også videre..men jeg har en 2000 mod. audi a6 2.7 biturbo quattro aut. 230hk som jeg regner med at etter h

spurt 2012-05-19 11:49:29 +0200

Hallo. Ser det har vært en del saker om chiptuning også videre.. Men jeg har en 2000 mod. Audi A6 2.7 BiTurbo Quattro Aut. 230Hk som jeg regner med at etter hvert trenger ett par nye turboer. Den har nå gått 215.000 å enda ikke byttet turboer.. Å da er spørsmålet: Kan jeg da sette inn RS4 turboer uten at det trengs å gjøres stort annet av forandringer. Å hvor mye hester vil jeg da få? For så vidt jeg har fått med meg er denne motoren laget nettopp for RS4. Denne jobben vil isåfall bli satt bort til en som har eget verksted hjemme og ikke utført på noe merkeverksted. Dette er vel noe du ikke anbefaler uansett, men det er jo X antall tusenlapper å spare på dette i året, siden bilen er så gammel spiller det ingen rolle når den evt. skal selges igjen om den har vært på merkeverksted, og ettersom alt er billigere kommer jeg til å bytte slitedeler og lignende før jeg normalt ville ha gjort.

Dette er jo en super bil, så vil ikke kødde til noe mer enn nødvendig liksom. Vil bare at den skal ha det lille ekstra å gi. ettersom en del av hestene jo liksom blir borte pga Quattro, automat og relativt høy vekt.

Mvh Henrik

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2012-08-02 15:35:03 +0200

Disse motorene er vel ikke de mest holdbare i seg selv, så å oppgradere såppas ville jeg ikke satset på. Er de eksisterende turboene slitte ville jeg ha byttet de, men kun om de faktisk er slitte. Er jo ikke nødvendigvis selv om den har gått over 2 runder. Derimot ville jeg gjort en god service, rengjort oljekanaler og ånding av motoren og fyllt på kvalitetsolje før jeg tar en vanlig chipping på de eksisterende turboene. Skal du drive tungtrekking over lengre distanser ville jeg ha sett på muligheter for mindre motstand i eksosanlegget slik at du kan ha bedre kontroll på temperaturen i turboene med det. En annen ting er jo at automatkassen ikke er den sterkeste heller, så den trenger vel også oversyn om du skal chippe eller bruke den hardt, ihvertfall et oljebytte der også!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar