0

vurderer å kjøpe brukt ford focus st225 06-07 modell. har du erfaring med disse?

spurt 2013-04-28 21:40:24 +0200

Hei, vurderer å kjøpe brukt Ford Focus ST225 06-07 modell. Har du erfaring med disse? vanlige feil, ting man burde vere spesielt obs på osv?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2013-04-29 13:30:38 +0200

Heisann!

Dette er skikkelig kule og morsomme biler. Ford Focus kommer godt ut av bruktbiltester og jeg tror ikke ST-modellen er noe unntak her.

Den 5-sylindrede Volvo motoren er både solid og sprek i 225 ST. I Focus har også begge kamakslene variable kamtider, den har lettere svinghjul og en annen software enn i Volvoen - men samme deilige lyd på høyt turtall.

Ligger godt på vien gjør den også. Fjæringen er senket med 15 millimeter og fjærene er 30 % stivere enn en "vanlig Focus ST" Det er med andre ord en skikkelig kjøremaskin vi snakker om her! Men det er også ting man må se opp for.

Lekkasje fra turboen forekommer, likeledes feil med MAF-sensoren. På noen biler har det vært trøbbel med defekt toppakning også. Sjekk girkassen litt nøye - eller rette sagt overføringene til denne. Det er som regel der feilen ligger om den er vond å gire. En annen feil er at clutchpedalen ikke kommer opp igjen. Dette skyldes feil i hovedsylinderen. Biler som brukes hardt sliter bemseskivene fort - uten at det er noe unormalt, men både bremser, forstilling og hjuloppheng bør sjekkes litt nøye.

På biler som dette er god servicehistorikk ekstra viktig. Det samme er eierhistorikk. Tidligere eier er som regel bilens verste fiende. Men mange er også eid av skikkelige entusiaster og petimetere. Så det å finne riktig eier er viktig.

Mange biler er også ytterligere oppdatert med både trimmet motor, annet hjuloppheng og enda større hjul. Sjekk nøye at alt er godkjent og evt. ført inn i vognkort.

Sjekk også om bilen hat hatt tidligere skader. En kjapp sjekk om hva det koster å forsikre bilen er også på sin plass. Er du ung kan det fort bli dyrt.

Prisene for disse ligger på i fra rundt 200 000 kroner og oppover nå. Det ligger til enhver tid minst en håndfull biler tilsalgs, så sjekk ut flere før du bestemmer deg.

Finner du et helt, pent og godt eksempler så er det MYE bilglede her! Ønsker deg lykke til med biljakten.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar