0

Bjeg kjøpte min ford focus ghia for et år siden. jeg spurte ettertrykkelig om rust da jeg vet dette er et problem på disse bilen. selgeren svarte 12

spurt 2011-11-15 12:38:13 +0100

Hei B Jeg kjøpte min Ford focus Ghia for et år siden. Jeg spurte ettertrykkelig om rust da jeg vet dette er et problem på disse bilen. Selgeren svarte 12 års rustgaranti. ( ble kjøpt på Kvernland i Drammen for 109 000, hadde en km stand på 86 000 ) Jeg synes jo dette var et godt tilbud. I april 2011 fikk jeg rustflekker under dørene og på bagasjeluka. Gikk å klaget på det. De tok bilder og skulle gi meg beskjed. Etter stund måtte jeg purre på dem siden jeg ikke fikk noe svar. I august tok de en ny undersøkelse og sendte bildene inn til Ford Norge. Ford Norge nektet å gjøre noe med det siden det ikke var utført karroseriservice på bilen. Noe jeg ble overrasket over siden bilen ble solgt med full service historikk. Jeg skrev en lang klage på dette til Kvernland og de konkluderte med at de kunne gi halv pris på utgiftene i forbindelse med rust. Hva mener du om dette? Er dette et godt tilbud? Føler jo at selger har solgt bilen med kraftige ord om garanti uten innhold.

Mvh Tor Erik Fredriksen

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2011-11-21 21:46:07 +0100

pensle lit lakkstif ford er drit uanset

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar