0

har en focus 1,6 stv bensin m/ aut 2001 mod.må jeg kople fra kablene tiil batteriet før jeg vedlikeholdslader det?

spurt 2009-12-30 13:00:59 +0200

Hei Benny. Har en Focus 1,6 stv bensin m/ aut 2001 mod.Må jeg kople fra kablene tiil batteriet før jeg vedlikeholdslader det?Hva med dannelsen av knallgass under lading, noe en bør være oppmerksom på?Det lyser på knappen for varmesetet men det blir ikke varmt. Kan det være en kopling/ kabel som har løsnet? Eller en sikring?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2009-12-30 13:11:17 +0200

Hei Gunnar. Ja, skru av minus polen på batteriet før du setter det på lading. Hvis det er bitte lite grann lufting der det står til lading så er ikke "knallgassen" noe problem i det hele tatt. Men for sikkerhets skyld setter du på batteriklemmene fra laderen FØR du setter inn stikk kontakten, slik at det ikke blir noen gnist dannelser, og omvent når du er ferdig med å lade. Da er du helt sikker.

Jeg tiviler på at det er noen sikring, så lenge det lyser i bryteren. Feilen ligger nok i dårlig kontakt eller brudd mellom bryter og sete. I verste fall (og det er ganske vanlig...) er det brudd i selve varmeelemetet inne i setet.

Lykke til.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar