0

Kjøpte meg en helt ny ford ka fra merkeforhandler i slutten av februar i år. bilen har dessverre problemer som kommer og går. tidvis fusking/rykking/

spurt 2010-09-30 17:23:05 +0200

Hei. Kjøpte meg en helt ny Ford Ka fra merkeforhandler i slutten av februar i år. Bilen har dessverre problemer som kommer og går. Tidvis fusking/rykking/hopping under kjøring i lave gir. Dette kan være alt fra smårykking til kraftig hopping som kan vare i mange hundre meter. Det virker som det blir verre hvis jeg prøver å bruke gassen, mens det noen ganger kan gi seg hvis jeg bruker clutchen (andre ganger bare fortsetter det når jeg slipper clutchen). Det kan gå mange uker mellom hver gang dette skjer og det kommer ikke fram noe på feilsøking hos verkstedet. Tidvis er det også piping når jeg bremser, kjører over fartsdumper og noen ganger ved svinging. (Lav, men høyfrekvent lyd). Har også hatt problemer med skrape- og dunkelyder fra bakre del av bilen. Dette var det mye av så lenge det var frost om natten. Hadde bilen inne på verkstedet på forsommeren, og de smørte opp noe med hjul og bremser (tror jeg det var). Har heldigvis ikke hørt noe til disse lydene etterpå, men i stedet kom altså pipingen som nevnt over.

Hva kan dette være? Ettersom det ikke kommer fram noe på feilsøking og det bare skjer tidvis har jeg problemer med å få det reparert eller evt. få kjøpet hevet. Verkstedet har kjørt bilen noe, men det har foreløpig ikke rykket/hoppet mens de har hatt den og det blir dermed ikke gjort noe med problemet. Pipingen har mekaniker hørt når han har kjørt bilen, men det har ikke blitt gjort noe med.

Håper du kan gi meg noen forslag til hva dette kan være og evt. hvordan jeg skal forholde meg videre. Er veldig skuffet over kjøpet og føler meg litt hjelpeløs og fortvilet i forhold til hva jeg skal gjøre med saken.

På forhånd takk for svar.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

3 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2010-10-01 04:14:02 +0200

jeg ville få hevet kjøpet

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2010-10-03 01:21:56 +0200

Det er det jeg ønsker å gjøre nå også, men forhandleren nekter. Synes ikke at de har gjort nok for å forsøke å finne ut av feilene eller utbedre heller. Hvordan bør jeg gå fram videre for å heve kjøpet når forhandler nekter?

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2011-08-19 12:25:54 +0200

Detta er egentlig en fiat og det du beskriver er slik en fiat skal oppføre seg i norsk klima :)

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar