0

Som den handymannen jeg er skulle jeg bytte olje og oljefilter på min samboers ford fiesta (fiasko!) 99 modell.har gjort dette på andre biler også, m

spurt 2014-01-27 17:57:41 +0100

Hei Benny.

Som den handymannen jeg er skulle jeg bytte olje og oljefilter på min samboers Ford fiesta (fiasko!) 99 modell. Har gjort dette på andre biler også, men makan til kronglete å komme til filteret! Hvordan er det mulig å synes dette er en smart plassering (bak motoren, i tillegg vanskelig å komme til imellom stag/ rør ol.)? uten grav / bukk eller annet løfteutstyr må man jo ha opptil flere leddskavanker for å komme til. Tenker ikke de som konstruerer motorer/ biler på at det også kan være litt lettvint å komme til deler som skal skiftes relativt ofte?

Ga opp først gangen, og måtte ringe Ford for å høre hvor filtert var, eventuelt om det var innsatsfilter. Kjørte deretter bilen opp på noen planker for å komme bedre til. Det gjorde jeg knapt nok, fikk det ikke løst og kom heller ikke til med oljefilterverktøyet. I tillegg var avtappings skruen satt bom fast av verkstedet som gjorde jobben sist. Etter å ha prøvd med alt av verktøy pluss muttertrekker for så å gjøre skruen helt rund. Ga jeg opp å har satt bort jobben!

Hilsen ikke så "handy" som jeg liker å tro.....

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2014-01-29 13:01:31 +0100

He, he... Takk for at du deler med oss!

Vi konstaterer at det var enklere å være "gjør det selv mann" i gamle dager med Ford Cortina, Opel Kadett og Volvo 140!

Livet er innimellom urettferdig. Selv det som skulle vært enkle oppgaver lar seg ikke løse - og det går på selvtilliten løs... En dose selv-ironi hjelper derimot godt!

Nei, jeg tror dessverre ikke at bilfabrikantene tenker mye på den utdøende rasen av oss "handy" - eller som liker å tro at vi er det...

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar