0

Benny!min kjære fru mor ønsker seg en ny bil for en billig penge. siden hun ikke har noe særlig peiling på bil har jeg kommet med noen forslag til he

spurt 2013-02-27 23:35:48 +0100

Hei, Benny! Min kjære Fru Mor ønsker seg en ny bil for en billig penge. Siden hun ikke har noe særlig peiling på bil har jeg kommet med noen forslag til henne om hva hun kan kjøpe. Det tenkes da på en bil for under 200 00 kroner. En av bilene jeg har snakket med henne om er nye Fiat Panda 4X4. Tror du det kan være et fint kjøp for en dame som ikke bruker bil så veldig mye, men som likevel er avhengig av å ha en bil tilgjengelig til enhver tid? Hun er ikke helt fan av Pandaens design, så noen flere alternativer kunne vært fint å få, slik at hun får litt mer å velge i. Håper på en positiv tilbakemelding.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2014-01-06 21:08:09 +0100

Hei: Du skriver ikke noe om behov for 4-hjulstrekk. 4x4 er dyrt i seg selv. Kona kan få ny, vanlig bil til halve prisen av en Panda 4x4.

Dersom 4x4 er et klart behov, så har jeg selv erfart at Panda 4x4 klarer sleipe, isete nullføre-bakker merkbart bedre enn f.eks. Suzuki.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar