0

Si meg... hvor har det egentlig blitt av det norske eventyret som fiat snakket så pent om?

spurt 2013-02-25 11:33:53 +0100

Si meg... hvor har det egentlig blitt av det norske eventyret som Fiat snakket så pent om?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2013-02-25 14:26:03 +0100

Nei - si det du. Hadde jeg hatt eksakt svar på dette hadde jeg antagelig vært head huntet til Fiat-importøren for lengst.

Det at Fiat markedsføres som et Norsk eventyr er vel rett og slett for å fyre oppunder og liksom late som om merket allerede er en suksess her hjemme.

Slik er det dessverre ikke. Litt synd det faktisk, Fiat er morsomme og litt annerledes biler som jeg gjerne skulle sett flere av langs Norske landevier.

Nå tusler det og går mange, søte og små 500 da. Men bortsett fra disse så selger de faktisk skremmende dårlig. Det er vel heller ikke til å komme i fra at 500 også har passert middagshøyden når det gjelder popularitet.

I disse dager lanseres en ny modell - nemlig Panda 4x4 en høyresist morsom liten tass med firehjulstrekk. Dette burde være en bil som burde passe det Norske markedet godt.

Vi velger stadig mindre biler, og med firehjulstrekk og litt barsk offroad styling gjør jo ikke saken dårligere.

Litt av problemet med Fiat er trolig et litt frynsete rykte om kvaliteten, gjentatte importørbytter de siste årtiene ikke verdens beste annenhåndsverdi. Slik tar det tid å snu. Jeg tror at den nåværende importøren av Fiat kanskje er den importøren som kan klare å snu denne trenden - men som sagt, her er nok langsiktighet viktig.

Så får vi bare håpe at de får det til. Jeg er selv oppvokst med og vi hadde blant annet to Fiat 600 da jeg var liten og når jeg lærte å kjøre bil så var det i en Fiat 127. Så jeg har absolutt følelser for dette merket!

Vi får ønske de lykke til videre!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar