0

Jeg har 3 barn (en er tenåring) og trenger plass. alfaen (159) er for liten og er solgt (hjerteskjærende). multiplaen er for gammel (170.000 km, 12 år

spurt 2012-02-01 11:51:41 +0100

Jeg har 3 barn (en er tenåring) og trenger plass. Alfaen (159) er for liten og er solgt (hjerteskjærende). Multiplaen er for gammel (170.000 km, 12 år og svært lite problemer! En kompis med like gammel Passat har hatt mye mer tull). Men til spørsmålet: Jeg vil ha 7 seter og må velge bil ut fra behov heller enn med hjertet denne gang (sukk). Har sett på nye Sharan: Topp bil, men kan det bli kjedeligere? Ford Galaxy: I samme gate, god, men jeg blir nesten lei meg når jeg går rundt den og ser hvor lite spennende de har klart å gjøre bilen. Og så prøvde jeg Fiat Freemont! Neida, jeg liker ikke re-badging, men dette er langt fra å være en Fiat-merket Dodge! Motorene er Fiats (og følgelig gode), understell er enndret/modifisert og styringen er forbedret. Og ikke minst: Interiøret er helt nytt og er både påkostet og fint. Utseendet utenpå er ikke allverden, men den er da mange hakk bedre enn Sharan og Galaxy? I tillegg har jeg hytte på fjellet og Freemonten kommer med AWD (Sharan også, men den blir dyrere). Skal jeg ta sjansen på dette, eller skal jeg satse trygt med Ford eller VW? Eller andre alternativ?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2012-02-01 12:39:17 +0100

Hallo du!
Jeg synes absolutt det høres ut som du fortsatt er villig til å velge bil med hjertet, jeg! Det vitner om en ekte entusiast – det liker vi.

Jeg skjønner hva du mener med VW Sharan og Ford Galaxy. Fine og gode biler, men ikke først og fremst beregnet på bilentusiaster som verdsetter sjarm og særpreg. Snarere tvert i mot, mot de som trenger en praktisk og forutsigbar bil.

Når det gjelder nye Fiat Freemont – som bygger på Dodge Journey - så har jeg dessverre ikke fått prøvekjørt denne enda. Men det står helt klart på ”to do-listen” min, og i løpet av kun kort tid så skal vi teste denne – grundig.

Jeg skjønner på spørsmålet ditt at du allerede har satt deg ganske godt inn i hva dette er rent teknisk. Jeg synes vel ikke at den er direkte pen, men det kommer an på øyet som ser det. Men det byr definitivt på mer sjarm enn nevnte Sharan og Galaxy. At den kan leveres med firehjulstrekk til en pris du kan leve med trekker jo også så klart opp.

Når det gjelder annenhandsverdien så kan jeg med stor sikkerhet si at denne kommer til å være vesentlig dårligere enn på Ford og VW. Jeg tror allikevel at jeg vil anbefale deg kjøp.

Magefølelsen min sier meg at du ikke får ”fred i sjelen” om du er ”fornuftig” og velger med hodet og ender opp med en Galaxy eller Sharan innenfor garasjeportene. Følg hjertet – velg Fiat blir mitt råd til deg!

Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar