0

Jeg lurer på fiat doblo.hvordan er denne i forhold tilsvarende combo, connect, partner, berlingo, eller kangoo?

spurt 2010-01-30 17:48:04 +0100

Hei!Jeg lurer på Fiat Doblo.Hvordan er denne i forhold tilsvarende Combo, connect, Partner, Berlingo, eller Kangoo?Jeg har problemer med å velge her, de er veldig funskjonelle biler, men hvilken type jeg skal velge har jeg ikke klart for meg. Eneste med firehjulstrekk(Kangoo) er veldig interessant, men Berlingo med Modutop er særdeles fornuftig og smart, lastemessig kommer Berlignoen ut med største lastekapasitet tror jeg. Valget blir ikke de svakeste 1.2 eller a.4 motorene, så da er jo noe silt ut, men jeg kan fortsatt velge i en god del. Diesel er foretrukket, men med Modutop blir den dyrere enn jeg hadde tenkt meg (Max 80tusen). Hvordan blir for eksempel en 1.5diesel kangoo mot en 1.6 Berlingo? Det står 65hk på Kangoen og nesten det dobbelte(105hk) på Berlingoen.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2011-07-14 21:50:57 +0100

Jeg har gjenom fire år kjørt de fleste av disse bilene på jobben. Parner/ Berlingo har best komfort, men det er uten tvil Ford Connect som holder best. Med 90 hester diesel er den helt ok.

Arne

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar