0

Benny!trenger din mening om følgende: moren min eier i dag en 2006 audi a6 2,4. hun ble enke for en liten tid tilbake og hun trenger ett litt mer for

spurt 2012-06-26 23:05:10 +0100

Hei benny! Trenger din mening om følgende: Moren min eier i dag en 2006 audi a6 2,4. Hun ble enke for en liten tid tilbake og hun trenger ett litt mer forutsigbart bilhold, da hun nå har bare en inntekt. Hun har de siste 20 åra kjørt store audi sedaner med v6 og tonnevis av komfort. hun ønsker seg en liten bil på størrelse med polo.Hun ønsker ikke å legge mer i det enn hva hun får solgt a6en for. budsjettet blir da 200000- 220000, det må være bensin og det må være automat. Det naturlige valget ville jo blitt en a1, men den blir litt i dyreste laget med litt utstyr. Basic A1 føltes helt feil.. Hun hadde mer eller mindre bestemt seg for en greit utstyrt polo, men det var nok mye fornuften som styrte her, den helt store wow faktoren var det jo ikke. En dag hun var ute å kjørte hadde hun lagt merke til en punto evo. En bil som jeg nesten ikke visste fantes. Vi har i dag vært og fått tilbud på en punto evo dualogic 77 hk bensin, italia edition. denne kan vi få for rett over 200000 med vinterdekk! Bilen er godt utstyrt og er en liten spreking. Moren min falt pladask for denne, men Det er en FIAT. Skepsisen er stor hos både meg og henne. Hva er din mening.Tåler den norsk vinter? kan man stole på elektronikken? Verditapet vet vi er stort, men det er ikke noe tema, da denne bilen er tenkt å bli hennes siste..

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2012-06-27 06:45:45 +0100

Så lenge bilen er levert for norsk klima, ser jeg ingen betenkelighet. Det er en av europas mest solgte biler, så kvaliteten er bra. Vil anbefale at bilen står i garasje, det gir mindre fare for el.feil. Italienere og franskmenn er flinke på mindre biler. Derfor selger de mye i europa.

Og det er et morsommere valg enn Polo.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar