0

Hallaisen benny!jeg har hatt en del biler siden jeg fikk lappen for 8 år siden; bensinslukere.nå vurderer jeg å få meg en bil etter den opprinnelige o

spurt 2012-04-02 15:38:10 +0200

Hallaisen Benny! Jeg har hatt en del biler siden jeg fikk lappen for 8 år siden; bensinslukere. Nå vurderer jeg å få meg en bil etter den opprinnelige oppskriften: ett hjul i hvert hjørne og lav vekt. Forbruket går ned samtidig som kjøregleden er der:) Kandidatene jeg har sett på er: Fiat 500 Abarth, Mini (ca 120hk), Audi A1. Sånn prismessig så tenker jeg ca kr 200.000,-. Det jeg trenger hjelp med er rett og slett drifsikkerhet. Jeg har fått anledning til å testkjøre Mini og Audi, Fiat'en gjenstår. Er dette alle kandidater som vil ha lave utgifter med tanke på vedlikehold? Samtlige forhandlere jeg har vært i kontakt med mener selvfølgelig at utgiftene er minimale, men jeg ønsker å få din mening på disse kandidatene. Dersom du skulle ha tips til andre små gøyale biler, så mottas disse med glede:) Bør være biler som er litt praktiske samtidig som sportslige. Tusen takk!

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2012-04-02 22:01:13 +0200

Ville lagt på DS3 i lista over aktuelle kandidater. :)

Vil tippe at 500'en vil ha minst komfort, men kan være morsom, i forhold til de andre du har prøvd. Tror alle vil ha rimelige driftsutgifter, men både BMW (Mini) og Audi er kjent for å ta seg godt betalt på verksted. Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar