0

Jeg er eier av en 2006 dodge viper srt-10 (ikke ram,men den"ekte")bilen er solgt ny i norge av cryshler,men den har aldri blitt registrert.saken er nå

spurt 2012-07-28 10:52:52 +0100

Hei!

Jeg er eier av en 2006 Dodge viper srt-10 (ikke Ram,men den"ekte")

Bilen er solgt ny i norge av Cryshler,men den har aldri blitt registrert.

Saken er nå at jeg da ikke får bruksfradraget trukket ifra,fordi det ikke er import,å da blir den som en ny bil å bergne ifølge Statens vegvesen(grøss og gru),men går det an feks å ha en bopel i Sverige,imprtere den dit,få svenke skilt og ha den litt her og der(du vet hvordan det er,den blir jo mest her...)evt.imortere den til sverige,for så å importere den tilbake hit,å la den være uten skilt de neste årene i påvente av at eng.avg.synker?

Har hørt om noen som har adresse i Sverige,men har jobb i Norge som praktiserer dette med "grom svensk regga bil i Norge"

Bilen ligger forøvrig ute på finn.no med finnkode:36000300

Håper på svar fra deg eller andre,ha ellers en regntung flott sommer videre!

Mvh

Vegard ruud

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2012-08-02 15:46:53 +0100

Hei Vegard,

arti at du har en SRT-10. Har selv en GTS som er svenskregistrert, men så bor jeg også i Sverige. Syns det hørtes litt rart ut at bilens VIN ikke er registrert når Chrysler tok den inn i Norge for salg, ville sjekket opp det litt mer. Skal du ha bopel i Sverige og få bilen registrert der på deg selv må du jo melde utvandring fra Norge til Sverige. Med andre ord permanent bosatt i Sverige, betale svensk skatt, få posten dit osv. Import hit og dit blir jo belermet med MVA så det koster jo litt det også. Du får desverre ikke tatt den med deg som flyttegods lenger ifra Sverige til Norge ved en evt. tilbakeflytting. Det er stor risiko med å ha den svenskregistrert og holde den i Norge for bruk. Kan jo vurdere å selge den uregistrert i Norge eller i Sverige med MVA. Skal du ha den med svenske skilter i bruk i Norge bør du ihvertfall ha regelmessig og ikke sjeldent bilen i Sverige.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger