0

Jeg har kommet borti en noe spesiell sak. kjøpte for ca 1 år siden en durango som ble ombygd fra liten lastebil til 7 seter personbil. sjekket da ikk

spurt 2011-03-16 09:42:47 +0100

Hei Benny. Jeg har kommet borti en noe spesiell sak. Kjøpte for ca 1 år siden en Durango som ble ombygd fra liten lastebil til 7 seter personbil. Sjekket da ikke vognkortet tilstrekkelig nok viser det seg i ettertid. for da jeg hadde kjøpt meg en campingvogn fant jeg først ut at jeg måtte ha BE sertifikat, jeg trodde som mange andre at C1 var nok iom at du da kan kjøre med en totalvekt på 7500 kg, men dette gjelder jo for liten lastebil....Så jeg måtte kjøre opp til BE. Hos kjøreskolen oppdaget vi at hengervekten ikke var påført i vognkortet. Vi tok kontakt med vegvesenet som fortalte at de måtte ha papir fra importøren. Denne importøren på Dodge / Chrysler har mistet avtalen til firmaet hvor forrige eier fikk bilen ombygd. Du skjønner sikkert hvem jeg mener. Men den første importøren er ikke villig til å fremskaffe spesifikasjonene. Jeg finner på nettet hvor mye bilen kan dra, og det står i håndboka også, ca 3 400 kg. Men dette er ikke nok for vegvesenet. Så nå står saken i stampe. I Norge kan de ikke teste / godkjenne bilen, må til Sverige eller Tyskland. Vet du hvordan jeg kan få løst dette slik at jeg kan kjøre lovlig med campingvogn ?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2011-09-27 10:09:14 +0100

hei!vært borti noenlunde samme trøbbel med vegvesenet. men vi kjører med vogn hele året, ikke noe problem! kun på Bførerkort. kan dra 3500kg, og vi har nedregistrert til personbil vekt 2900kg ca. må bare aldri gi deg, tok kontakt med vegdirektoratet for å få gjennomslag. det er kun pga avgift og moms at det har vært ye surr med disse bilene!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Spørsmålsverktøy

1 følger

Statistikk

Spurt: 2011-03-16 09:42:47 +0100

Sett: 258 ganger

Sist oppdatert: Sep 27 '11