0

Benny!spør for min far. vi er en familie på 7 stykk som trenger ny bil, vi har i alle år hatt en caravelle men nå som de to eldste har flyttet ut vil

spurt 2012-07-16 21:22:52 +0100

Hei benny!

Spør for min far. Vi er en familie på 7 stykk som trenger ny bil, vi har i alle år hatt en caravelle men nå som de to eldste har flyttet ut vil kona gjerne bli kvitt denne store caravella som hun har hatet i så mange år!

Jeg vil helst ha en bil som er 2004 og oppover, og tenker jeg kan bruke rundt 180.000 kr. Vi har sett mye på dodge calibre og den kan egentlig virke som den perfekte bilen, den ser jo rimelig stor ut og liker utseendet på den. 2.0 liter diesel med 140 hester virker som et godt valg. Har du noe erfaring med disse bilene? Tenker helst på plass, kvalitet, og ikke minst kostnader for reservedeler og slikt.

Ellers har vi også sett litt på mercedes b-klasse, denne har vi faktisk vært og sett på hos en forhandler, men jeg synes den ble litt små i forhold til størrelse. Synes også at alt virket litt tilfeldig sammensatt i den bilen.

Kom gjerne med gode forslag!

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2012-07-16 23:38:00 +0100

Dodge caliber er egentlig en Fiat og går der under navnet Fiat freeMont. Dette er helt ok biler med gamle pumpedyse motorer fra V.A.G. Ville eventuelt heller sett på s-Max som et bedre alternativ!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger