0

Vedrørende citroen ds3 racing:i følge kilde i citroen er det en konstruksjonsfeil på 1,6 liter (turbo)motoren som psa gruppen ( citroen og peugeot) de

spurt 2014-06-20 12:04:07 +0200

Hei

Vedrørende Citroen DS3 Racing:

I følge kilde i Citroen er det en konstruksjonsfeil på 1,6 liter (turbo)motoren som PSA Gruppen ( Citroen og Peugeot) deler med BMW ( Mini). Toppen soter, dvs går tett, så mye at bilen kveler seg fullstendig ved gasspådrag. Citroen har utstedt en fabrikkmod som består i rensing av innsug og ventiler med forskjellige rensemiddel. Deretter skal register sjekkes, hvorvidt det har strekt seg, og i noen motorer byttes turbotrykkventilen og vistnok annet.

I følge kilden har ikke Citroen funnet ut av hvordan de kan løse dette problemet, så toppen vil gå tett igjen, uansett kjøremønster, ble meddelt. Det å åpne toppen og rense den tar 4-5 dager på verksted, enn sålenge dekket av garantien, men det blir svine dyrt når garantien løper ut.

Problemet rammer alle biler.

Nå kommer det kritiske: Forholdet er tatt opp med Citroen Norge as flere ganger, men reklamasjonssjefen der kvalifiserer til jobb i et hvilket som helst forsikringsselskap, dersom oppgaven er å si NEI, dvs vri seg unna ubehagelige henvendelser. Hun er et unikum i så måte.

Har noen et forslag til hvordan man skal få Citroen Norge as til å ta ansvar....i det minste komme med en kommentar til hva de gjør med problemet ?

Det har vært 4 biler inne til rensing som jeg kjenner til, bare i år. Jeg tror ikke det er mer enn 10 -15 av denne modellen i hele Norge, så ja, ingen tvil om at kilden har rett, det er en feil i konstruksjonen, som kilden videre antyder, ikke blir/vil bli gjort noe med. Det faktum at Citroen Norge as nekter å uttale seg, synes å bekrefte det.

Er dette noe for Broom å ta tak i ?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2017-04-02 13:12:26 +0200

Det synes jeg så absolutt dere må gjøre!!!!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar