0

Vi skal kjøpe en bruktbil i c4 sin prisklasse. jeg har vært og sett på ny hos forhandler og liker den veldig godt. min eneste bekymring er hvor vidt

spurt 2010-08-24 00:56:02 +0100

Hei. Vi skal kjøpe en bruktbil i C4 sin prisklasse. Jeg har vært og sett på ny hos forhandler og liker den veldig godt. Min eneste bekymring er hvor vidt det er plass til barneseter i C4. Det er ikke utenkelig at det blir to barn som trenger barnesete i løpet av tidsrommet jeg tenker å ha bilen. Dette blir vår første bil, så jeg har lite erfaring med hvor mye plass slike seter tar.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2010-08-31 12:59:46 +0100

Hei! En Citroen C4 er en mellomklasse bil selv om den er blant de "største" i sin klasse. Det er ikke noe problem med plass til 2 barneseter i baksetet så lenge du ikke er avhengig av å ha framsetene i bakerste stilling. Det som kan bli en større frustrasjon for barnefamilier er plassen til baggasje (les barnevogn). Det er en god grunn til at stasjonsvogn er en sikker vinner blant barnefamilier. Vurder plass til dette samt høyden på lasteterskel før du bestemmer deg. Hvis du bestemmer deg for en Citroen C4 vil du få mye bil for pengene. Vær også oppmerksom på at du nå kan få en NY relativt godt utstyrt C4 for i overkant av 200.000,- Ny modell lanseres i januar 2011 så nå er modellen meget prisgunstig. Mvh Per I.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger