0

Guru benny :-)jeg og kona er i disse dager i ferd med å skrote vår 17 år gamle ford mondeo stv. vi har nå et favoritt-felt bestående av 2008 vw golf

spurt 2011-08-15 11:51:14 +0200

Hei Guru Benny :-)

Jeg og kona er i disse dager i ferd med å skrote vår 17 år gamle Ford Mondeo stv. Vi har nå et favoritt-felt bestående av 2008 VW Golf stv 1.9 TDI Comfort og 2007 Citroën C4 Grand Picasso Exclusive.

Golf stv virker som et ganske sikkert valg, som gir få overraskelser og god brukt-verdi ved neste korsvei. Sikkert, men litt kjedelig.

Våre hjerter sier Grand Picasso, som er alt annet enn kjedelig. Men nesten uten unntak så advarer folk oss mot Citroën, noe som gjør oss litt usikre.

Velger vi Grand Picasso - er det å gamble med fremtidig lommebok i form av reparasjoner og lav andrehånds-verdi ? Eller er dette en bil som vil kunne gi oss mange deilige øyeblikk ute på livets landevei ???

Mvh, Tor Helge Hilmen, Bærum

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2011-08-15 13:19:32 +0200

Hei Tor Helge!

En 17 år gammel Mondeo her definitivt gjort sitt og kan skrotes med god samvittighet.

Så er spørsmålet om du skal velge bil med hodet eller hjertet. VW Golf er den sikre litt kjedeligvalget her – i stv. er det faktisk en ganske trist, men god bil…

C4 derimot er litt mer som en sjarmerende, men ikke alltid like veloppdragen unge… Man kan få noen overraskelser under veis. Er du forberedt på det så tror jeg allikevel at det er en bil du kan bli veldig glad i.

Ønsker deg lykke til med bilvalget!

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2011-08-15 14:15:50 +0200

Rart dette med VW Golf stv. I 2008 så var det nesten ingen som ville ha denne bilen, men i dag blir det bare fler og fler. Kan noen forklare meg dette fenomenet. Golf stv må vel være noe av det mest kjedelige og trauste som går på 4 hjul. Før i tida var det vel Opel som sleit med disse trauste og kjedelige bilene - vi sa vel at det var sånne typiske\" Herre med hatt- biler\"eller Gubbe-biler Tror jeg vil gjenninnføre disse begrepene overfor mange av VW sine biler.
Lykke til med bilvalget, mitt råd er \"ikke gjør som alle andre\", ikke sikkert de har rett!!!!!!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar