0

Hjeeeelp!!!!!! i september i fjor hadde vi en 2005 mod citroën c8 2.0 hdi hvor reg.reima røk før intervallbytte (kjent problem på denne motoren). vi t

spurt 2011-06-20 11:19:13 +0200

HJEEEELP!!!!!! I september i fjor hadde vi en 2005 mod Citroën C8 2.0 HDI hvor reg.reima røk før intervallbytte (kjent problem på denne motoren). Vi turte ikke sitte mer med denne bilen, så vi ga Citroën en ny sjanse (Citroën fans som vi er) og kjøpte en 2007 mod Grand C4 Picasso 1,6 HDI EMG. Den er gått 93.000km. Sist fredag gikk også denne føyken og måtte inn til forhandler på Viking bil. Antakelig clutch eller girkassa som har gått, i tillegg antakelig noe elektronikk feil. Har lest en del innlegg om eksakt samme bil vi har på forum (riktignok fra England) og her er problemer med clutch og girkasse gjengangere. Vet du noe om dette? Citroën henger nå i en MEGET tynn tråd hos meg, da vi har hatt to tilfeller på 2 forkjellige biler av dette merket på 9 mnd.

Hilsen FRUSTRERT Citroën-eier.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2011-06-20 12:11:16 +0200

Heisann!

Ikke vanskelig å forstå at kjærligheten til Citroen blir satt på prøve etter dette...

Håper det ordner seg enkelt og at det ikke blir for dyrt denne gangen. Og - ja - jeg er kjent med at det kan være litt bob-bob med denne girkassa, uten at jeg vet / kan nok til å gi deg en skikkelig god forklaring på hverken hva som har skjedd - eller hvorfor, desverre.

Jeg vil anta at du får denne forklaringen fra verkstedet i løpet av kort tid...

Ønsker lykke til med bil-utfordringene.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar