Revisjonshistorikk [tilbake]

Prøv forumer i utlandet og da spesielt i England, har de hatt eller har en Lotus Elise med din motor så svarer de deg så langt det går. Sliter du med oversettelsen så ring en venn da det er viltig at et problem hvis det er det du har fremstilles slik at de som leser det forstår hva du mener.

Hilsen Mr Car Wizard

Prøv forumer i utlandet og da spesielt i England, har de hatt eller har en Lotus Elise med din motor så svarer de deg så langt det går. Sliter du med oversettelsen så ring en venn da det er viltig at et problem hvis det er det du har fremstilles slik at de som leser det forstår hva du mener.mener. Og får du tilbake melding så er det jo også greit at den tilflyter deg på en forståelig måte.

Hilsen Mr Car Wizard

Prøv forumer i utlandet og da spesielt i England, har de hatt eller har en Lotus Elise med din motor så svarer de deg så langt det går. Sliter du med oversettelsen så ring en venn da det er viltig viktig at et problem hvis det er det du har fremstilles slik at de som leser det forstår hva du mener. Og får du tilbake melding så er det jo også greit at den tilflyter deg på en forståelig måte.

Hilsen Mr Car Wizard