Revisjonshistorikk [tilbake]

Handpenger betales når man er helt sikker på at man skal he et salgsobjekt og sikre seg i dette tilfellet en Atv. Pengene er tapt men skal også stå i forhold til Atvens markedsverdi. Jeg betalte handpenger på 2000 kr når jeg ville sikre meg en bil til 70000 kr så la oss si et par tre prosent kan være vanlig. Jeg var jo inneforstått med at pengene hvis jeg ikke holdt min del av avtalen. Det er jo bryderiet med nye annonseringer osv som ligger til grunn for hvor mye handpenger er og ikke bare faktiske utgifter selger har hatt og altså en avmålt godtgjørelse. Men foralldel litt forhandling hit og dit kan jo gi litt tilbkebetaling som kamerat Helmar nevner men tillat meg å tvile.

Hilsen Mr. at Wizard

Handpenger betales når man er helt sikker på at man skal he et salgsobjekt og sikre seg i dette tilfellet en Atv. Pengene er tapt men skal også stå i forhold til Atvens markedsverdi. Jeg betalte handpenger på 2000 kr når jeg ville sikre meg en bil til 70000 kr så la oss si et par tre prosent kan være vanlig. Jeg var jo inneforstått med at pengene var tapt hvis jeg ikke holdt min del av avtalen. Det er jo bryderiet med nye annonseringer osv som ligger til grunn for hvor mye handpenger er og ikke bare faktiske utgifter selger har hatt og altså en avmålt godtgjørelse. Men foralldel litt forhandling hit og dit kan jo gi litt tilbkebetaling som kamerat Helmar nevner men tillat meg å tvile.

Hilsen Mr. at Wizard

Handpenger betales når man er helt sikker på at man skal he et salgsobjekt og sikre seg og i dette tilfellet en Atv. Pengene er tapt men skal også stå i forhold til Atvens markedsverdi. Jeg betalte handpenger på 2000 kr når jeg ville sikre meg en bil til 70000 kr så la oss si et par tre prosent kan være vanlig. Jeg var jo inneforstått med at pengene var tapt hvis jeg ikke holdt min del av avtalen. Det er jo bryderiet med nye annonseringer osv som ligger til grunn for hvor mye handpenger er og ikke bare faktiske utgifter selger har hatt og altså en avmålt godtgjørelse. Men foralldel litt forhandling hit og dit kan jo gi litt tilbkebetaling som kamerat Helmar nevner men tillat meg å tvile.

Hilsen Mr. at Wizard

Handpenger betales når man er helt sikker på at man skal he et salgsobjekt og sikre seg og i dette tilfellet en Atv. Pengene er tapt men skal også stå i forhold til Atvens markedsverdi. Jeg betalte handpenger på 2000 kr når jeg ville sikre meg en bil til 70000 kr så la oss si et par tre prosent kan være vanlig. Jeg var jo inneforstått med at pengene var tapt hvis jeg ikke holdt min del av avtalen. Det er jo bryderiet med nye annonseringer osv som ligger til grunn for hvor mye handpenger er og ikke bare faktiske utgifter selger har hatt og altså en avmålt godtgjørelse. Men foralldel litt forhandling hit og dit kan jo gi litt tilbkebetaling tilbakebetaling som kamerat Helmar nevner men tillat meg å tvile.

Hilsen Mr. at Wizard

Antall visninger