Revisjonshistorikk [tilbake]

He he ja mye bra sluttninger fra Mr N Wolf, støy er opplevd fra person til person. Et tannlegebor blir av de fleste forbundet med skrekk og smerte og lyden av en gaffel og kniv som skraper over en keramikk tallerken er forferdelig og vi får vondt i tennene av lyden, bølgeskvulp og fossefall derimot kommer inn i såkalt harmonisk støy. Tordenvær gjør også mye med oss mennesker og fremkaller gjerne redsel hos noen men det er jo bare lyd og det jeg vil frem til er at lyd er opplevd og i noen tilfeller skremmer den oss og i andre tilfeller blir vi beroliget av den. Lyd er en vitenskap som ikke måles med en app på telefonen som Mr N Wolf helt riktig nevner, her må man sette seg i førersetet og bedømme selv så mange av disse målingene er forvirrende og gir ikke et riktig bilde her. Visse bilmerker har tilogmed innført motlyder i fks bilens lydsystem slik at støy i visse frekvenser utballanseres og oppfattes som mere behagelig for bilføreren.

Hilsen Mr Car Wizard

He he ja mye bra sluttninger fra Mr N Wolf, støy er opplevd fra person til person. Et tannlegebor blir av de fleste forbundet med skrekk og smerte og lyden av en gaffel og kniv som skraper over en keramikk tallerken er forferdelig og vi får vondt i tennene av lyden, bølgeskvulp og fossefall derimot kommer inn i såkalt harmonisk støy. Tordenvær gjør også mye med oss mennesker og fremkaller gjerne redsel hos noen men det er jo bare lyd og det jeg vil frem til er at lyd er opplevd og i noen tilfeller skremmer den oss og i andre tilfeller blir vi beroliget av den. Lyd er en vitenskap som ikke måles med en app på telefonen som Mr N Wolf helt riktig nevner, her må man sette seg i førersetet og bedømme selv så mange av disse målingene er forvirrende og gir ikke et riktig bilde her. Visse bilmerker har tilogmed innført motlyder i fks bilens lydsystem slik at støy i visse frekvenser utballanseres og oppfattes som mere behagelig for bilføreren. Så lydtrykk som slipper inn i bilens kupe sier ingenting om hvordan vi opplever dette lydtrykket bare et db nivå, og som vanlig er det jo Lexus Ingeniører som har greid dette best av alle og kjører man en Lexus så er alltid lavt lydnivå nevnt i tester.

Hilsen Mr Car Wizard

He he ja mye bra sluttninger fra Mr N Wolf, støy er opplevd fra person til person. Et tannlegebor blir av de fleste forbundet med skrekk og smerte og lyden av en gaffel og kniv som skraper over en keramikk tallerken er forferdelig og vi får vondt i tennene av lyden, bølgeskvulp og fossefall derimot kommer inn i såkalt harmonisk støy. Tordenvær gjør også mye med oss mennesker og fremkaller gjerne redsel hos noen men det er jo bare lyd og det jeg vil frem til er at lyd er opplevd og i noen tilfeller skremmer den oss og i andre tilfeller blir vi beroliget av den. Lyd er en vitenskap som ikke måles med en app på telefonen som Mr N Wolf helt riktig nevner, her må man sette seg i førersetet og bedømme selv så mange av disse målingene er forvirrende og gir ikke et riktig bilde her. Visse bilmerker har tilogmed innført motlyder i fks bilens lydsystem slik at støy i visse frekvenser utballanseres og oppfattes som mere behagelig for bilføreren. Så lydtrykk som slipper inn i bilens kupe sier ingenting om hvordan vi opplever dette lydtrykket bare et db nivå, og som vanlig er det jo Lexus Ingeniører som har greid dette best av alle og kjører man en Lexus så er alltid lavt lydnivå nevnt i tester.tester så Lexus Ingeniørene har funnet the holy grail her ang støy.

Hilsen Mr Car Wizard

Antall visninger