Revisjonshistorikk [tilbake]

Hva din bil kan være verdt, er egentlig vanskelig å si, etter 40 år kan det være mange spennende overraskelser om man titter litt nøyere etter, også på en Volvo! Men vi at den er i god originalstand, uten rust - stikkord jevnlig understellsbehandling, kjørt i områder med lite salt og som du sier, er en en-eiers bil - da er det en bil som vil ha en ikke ubetydelig verdi for den rette kjøperen! At den er uten servo er egentlig sjarmerende - en veteranbil skal ikke ha servostyring i mitt hode! På plussiden er også lav kjørelengde, og noe avhengig av interiørets tilstand - interiør er viktig for å få den rette kjøperen til å åpne lommepungen litt ekstra - i tillegg bør bilen vaskes meget grundig og poleres - da kan det si klingeling i kassa-apparatet!

Prisleiet finner du HER - og nei - her har ikke "årsmodell" stort å si: https://www.finn.no/car/used/search.html?model=1.818.1458&sort=PUBLISHED_DESC

Hk etc? Tja, finnes det ikke i vognkortet, sjekker du Biltisynets registeringsdata på nett.

Jeg tenker at den bilen du beskriver, meget vel kan oppnå si rundt de 80 med et minimum av innsats. Nærmer du deg 100, skal den være ovseleg flott å se til, både innvendig og utvendig, og du bør kunne legge frem dokumentasjon for service, tilstand (f.ex NAF-test), og du skal jobbe godt med både utformingen av annonsen og egen salgsteknikk. Mye avhenger av hvor mye hast du har med å selge bilen, våren er en mye bedre tid å selge biler som dette på generelt, for ikke å snakke om den gylne perioden da feriepenger og skattepenger brenner i lommene på enkelte!

Likevel: om den ene eieren er en i familien....tenk tanken på å beholde den selv, kanhende har du barn som kan overta den en gang i fremtiden, en bil som har vært i samme familie gjennom generasjoner, "oldefars bil", det er en spesiell ting som absolutt er verdt å tenke på. Og har du ikke helt sansen for dette, vel, da bør du tenke litt over hvem du vil selge den til - stikkord målgruppe - og finne en eier som virkelig bryr seg om en bil som dette - hadde nær sagt en eier som fortjener en sånn feiende flott bil! Lykke til!