Revisjonshistorikk [tilbake]

Ja Greta Thunberg har nok rett i at «How dear you « og legge ned alt som ikke er klima vennelig og jeg støtter jo egentlig henne i det men vi må jo over i en overgangsfase som nok tar litt tid. For meg ville det nok vært helt greit at alle fosil biler ble skrapet og at alle plattformene i Nordsjøen ble stengt ned umiddelbart og at vi sluttet med den ustanselige reiselysten vår. Det hjelper jo heller ikke miljøet vårt at vi ønsker biff til middag og har en fenomenL trang til å kjøpe billige Kinesiske varer slik at de enorme container skipene må kjøre i shuttel trafikk hele tiden og forbruke gud vet hvor mye energi og utslipp. Helmars isfrie ruter er ikke engang en dråpe i havet så vi mennesker må omstille oss på et helt annet plan hvis det er miljøet vi tenker på greit nok at alle monner drar men dog. Vi må nok omstille oss og godta en helt annen levemåte hvis vi virkelig ønsker å redde klimaet men er vi egentlig forberedt på å gjøre det ? Men siden detter er et bilforum så tenker jeg jo at elbiler vil kunnne redusere utslippene så lenge det kommer fra fornybar energi men bare prosessen med å produsere den gir jo et visst co2 avtrykk. Struts eller ikke men produserer man en elbil så er det jo mye aluminium og. batterier som må produseres som er svært energi krevende og kommer da ikke det fra fornybar energi så skal det mange km til før en eksisterende bil og en ny produsert bil kommer i co2 balanse så Mr N Wolf har rett i noen av sine utalelser her. Strømregningene vi nå begynner å få i postkassen vår er jo heller ikke det vi trolig ønsket her og jeg kan nok trygt spå at det blir verre da det dag for dad settes nye rekorder i forhold til årstid osv. og da er vi nok tilbake til at vi er nok ikke forberedt på utviklinge riktig enda.

Hilsen Mr Car Wizard

Ja Greta Thunberg har nok rett i at «How dear you « og legge ned alt som ikke er klima vennelig og jeg støtter jo egentlig henne i det men vi må jo over i en overgangsfase som nok tar litt tid. For meg ville det nok vært helt greit at alle fosil biler ble skrapet og at alle plattformene i Nordsjøen ble stengt ned umiddelbart og at vi sluttet med den ustanselige reiselysten vår. Det hjelper jo heller ikke miljøet vårt at vi ønsker biff til middag og har en fenomenL trang til å kjøpe billige Kinesiske varer slik at de enorme container skipene må kjøre i shuttel trafikk hele tiden og forbruke gud vet hvor mye energi og utslipp. Helmars isfrie ruter er ikke engang en dråpe i havet så vi mennesker må omstille oss på et helt annet plan hvis det er miljøet vi tenker på greit nok at alle monner drar men dog. Vi må nok omstille oss og godta en helt annen levemåte hvis vi virkelig ønsker å redde klimaet men er vi egentlig forberedt på å gjøre det ? Men siden detter dette er et bilforum så tenker jeg jo at elbiler vil kunnne redusere utslippene så lenge det kommer fra fornybar energi men bare prosessen med å produsere den gir jo et visst co2 avtrykk. Struts eller ikke men produserer man en elbil så er det jo mye aluminium og. batterier som må produseres som er svært energi krevende og kommer da ikke det fra fornybar energi så skal det mange km til før en eksisterende bil og en ny produsert bil kommer i co2 balanse så Mr N Wolf har rett i noen av sine utalelser her. Strømregningene vi nå begynner å få i postkassen vår er jo heller ikke det vi trolig ønsket her og jeg kan nok trygt spå at det blir verre da det dag for dad settes nye rekorder i forhold til årstid osv. og da er vi nok tilbake til at vi er nok ikke forberedt på utviklinge riktig enda.

Hilsen Mr Car Wizard

Ja Greta Thunberg har nok rett i at «How dear you « og legge ned alt som ikke er klima vennelig og jeg støtter jo egentlig henne i det men vi må jo over i en overgangsfase som nok tar litt tid. For meg ville det nok vært helt greit at alle fosil biler ble skrapet og at alle plattformene i Nordsjøen ble stengt ned umiddelbart og at vi sluttet med den ustanselige reiselysten vår. Det hjelper jo heller ikke miljøet vårt at vi ønsker biff til middag og har en fenomenL trang til å kjøpe billige Kinesiske varer slik at de enorme container skipene må kjøre i shuttel trafikk hele tiden og forbruke gud vet hvor mye energi og utslipp. Helmars isfrie ruter er ikke engang en dråpe i havet så vi mennesker må omstille oss på et helt annet plan hvis det er miljøet vi tenker på greit nok at alle monner drar men dog. Vi må nok omstille oss og godta en helt annen levemåte hvis vi virkelig ønsker å redde klimaet men er vi egentlig forberedt på å gjøre det ? Men siden dette er et bilforum så tenker jeg jo at elbiler vil kunnne redusere utslippene så lenge det kommer fra fornybar energi men bare prosessen med å produsere den gir jo et visst co2 avtrykk. Struts eller ikke men produserer man en elbil så er det jo mye aluminium og. batterier som må produseres som er svært energi krevende og kommer da ikke det fra fornybar energi så skal det mange km til før en eksisterende bil og en ny produsert bil kommer i co2 balanse så Mr N Wolf har rett i noen av sine utalelser her. Strømregningene vi nå begynner å få i postkassen vår er jo heller ikke det vi trolig ønsket her og jeg kan nok trygt spå at det blir verre da det dag for dad dag settes nye rekorder i forhold til årstid osv. og da er vi nok tilbake til at vi er nok ikke forberedt på utviklinge riktig enda.

Hilsen Mr Car Wizard

Antall visninger