Revisjonshistorikk [tilbake]

Bare så det er sagt, jeg jobber ikke for Toyota og har aldri eid en Toyota så teksten ser ut som reklame men nei det er det slett ikke men jeg kjenner bransjen godt og vet jo hvem de mest fornøyde kundene er og som sagt i en masse tidligere tråder at joda det er feil med Toyotaer også da mange deler i bilverden er like men kunden slipper å tenke på det for det tar Toyota verkstedene seg av uten å bry kundene sine med det. De har desuten en masse legender i sin portefølge med Land Cruiser, Camry, Corolla, Tercel, Crown osv osv og hvem andre har det ? Kanskje kopp i valgfri farge til Mr N Wolf og meg kommer fra uventede hold her he he :-)

Hilsen Mr Car Wizard

Bare så det er sagt, jeg jobber ikke for Toyota og har aldri eid en Toyota så teksten ser ut som reklame men nei det er det slett ikke men jeg kjenner bransjen godt og vet jo hvem de mest fornøyde kundene er og som sagt i en masse tidligere tråder at joda det er feil med Toyotaer også da mange deler i bilverden er like men kunden slipper å tenke på det for det tar Toyota verkstedene seg av uten å bry kundene sine med det. De har desuten en masse legender i sin portefølge med Land Cruiser, Camry, Corolla, Tercel, GT 86, Prius, Crown osv osv og hvem andre har det ? Kanskje kopp i valgfri farge til Mr N Wolf og meg kommer fra uventede hold her he he :-)

Hilsen Mr Car Wizard

Bare så det er sagt, jeg jobber ikke for Toyota og har aldri eid en Toyota så teksten ser ut som reklame men nei det er det slett ikke men jeg kjenner bransjen godt og vet jo hvem de mest fornøyde kundene er og som sagt i en masse tidligere tråder at joda det er feil med Toyotaer også da mange deler i bilverden er like men kunden slipper å tenke på det for det tar Toyota verkstedene seg av uten å bry kundene sine med det. De har desuten en masse legender i sin portefølge med Land Cruiser, Hiace, Camry, Corolla, Tercel, GT 86, Prius, Crown osv osv og hvem andre har det ? Kanskje kopp i valgfri farge til Mr N Wolf og meg kommer fra uventede hold her he he :-)

Hilsen Mr Car Wizard

Bare så det er sagt, jeg jobber ikke for Toyota og har aldri eid en Toyota så teksten ser ut som reklame men nei det er det slett ikke men jeg kjenner bransjen godt og vet jo hvem de mest fornøyde kundene er og som sagt i en masse tidligere tråder at joda det er feil med Toyotaer også da mange deler i bilverden er like men kunden slipper å tenke på det for det tar Toyota verkstedene seg av uten å bry kundene sine med det. De har desuten en masse legender i sin portefølge med Land Cruiser, Hiace, Camry, Corolla, Tercel, GT 86, Prius, Crown osv osv og hvem andre har det ? Og den legendariske Topgear episoden der en Hilux som ble sprengt fra en skyskraper og druknet i sjøen for så å bli satt fyr på og fremdeles fungerte ??? Kanskje kopp i valgfri farge til Mr N Wolf og meg kommer fra uventede hold her he he :-)

Hilsen Mr Car Wizard

Antall visninger