Revisjonshistorikk [tilbake]

I ditt sted ville jeg i tillegg til å hygge med meg testrapporter i inn og utland, tatt en tur innom Toyota-sjappa for å prøvekjøre aktuelle biler, det være seg den du nevner eller andre biler fra samme fabrikant. Det er tross alt alltid sånn at dette med å prøve ting blir en subjektiv opplevelse, der konklusjoner og inntrykk blir preget av testførererens egne preferanser. Mao vil den kloke alltid sørge for å gjøre seg opp sine egne inntrykk, og ta det derfra - det er tross alt deg som er eksperten på egne ønsker og preferanser, deg som betaler moroa og skal være fornøyd i ettertid!

For min del er det fremste ankepunktet mot Toyota setene, jeg er litt større enn folk flest, og har samme kroppslige proporsjoner som vår gode venn Julius i Dyreparken i Kristiansand. Dernest har enkelte Toyota et litt for futuristisk førermiljø for min del, og nei, jeg hopper ikke i taket av ytelsene heller - glem aldri at begrepet "systemeffekt" ikke innebærer helt det samme som det vi er vant til når vi snakker om effekt. Ja, alle ponniene er der et sted, men de kommer ikke alltid springende samtidig slik vi forventer! Når det er sagt: alt det Toyota tar inn av biler til Norge, har mer enn tilstrekkelig ytelse til både å miste førerkortet og holde godt følge med trafikken! Siden Toyota er Toytota - Toyota gjør aldri rtadikale endringer på noe som fungerer - får du en av markedets desidert mest driftsikre hybride drivlinjer, husk bare på at du må passe på en Toyota også! Stikokrd her er "service" og "vedlikehold", herunder understellsbehandling...og nei....det er faktisk IKKE sånn at en Toyota er "rustfri" under norske vinterforhold! Men selvfølgelig, det avhenger av hvor lenge du ser for deg å beholde bilen og hvor mye du legger i dette med å ta vare på bilen. Jeg tenker at understellsbehandling uansett er mye, mye viktigere enn f.ex keramisk lakkbeskyttelse.

The Bottom Line er at med Toyota Norge får du markedets desidert mest seriøse samarbeidspartner med på kjøpet, ikke helt gratis, men i ditt sted - der jeg aner en boblenede entusiasme for en spennende modell fra Toyota - ville jeg ikke hatt noen som helst betenkeligheter med å køpe en sånn bil (gitt normalt grundig sjekk av eventuell bruktbil) om du fortsatt var fornøyd og trampeklappet etter din egen, grundige prøvekjøring! Lykke til!

Antall visninger