Revisjonshistorikk [tilbake]

Jeg registrer at det er et tysk firma som markedsfører dette produktet, da er det ofte, men ikke alltid, Ordnung muss sein som gjelder,. Det er mao overveiende sannsynlig at de som markedsfører dette produktet, har tenkt gjennom aktuellle problemstillinger i spesifikasjonsprosessen, og sørget for at kundene ikke ender opp med grosse uberraschungen. Når det er sagt, jeg ville nok uansett tatt et ord med mitt lokale merkeverksted, og fått bekreftet at det ikke er komponenter som avgir varme som blir "stengt inn" av denne ettermonterte "bagasjeholderen", og således blir varmere enn de burde være. Jeg tenker da primært på eventuell styringselektronikk med høy strømgjennomgang, men også bilens klimaanlegg.

Nhp bilens klimaanlegg ville jeg også vært ekstra oppmerskom på eventuell gnissing mot slanger og tilkoblinger, det er tross alt litt vekt med i bildet når du bruker denne "trunken", og bevegelse vil det alltid være. At produktet er designet for såvidt lave temperaturterskler som 80 hhv 200 grader, tilsier at det ikke er termiske problemstillinger med i bildet her, men likevel, heller spørre merkeverkstedet om et kvalifisert råd en gang for mye enn en gang for lite.

Jeg tenker også at monteringen fremstår som i enkleste laget, det fremstår for meg som om man har en formstøpt plastgreie, rett nok med vibrasjonsdempere og en form for festeanordninger, men i alt det vesentligste kan dette være basert på at vekta av det du måtte legge oppi, fordeles over "trunkens" anleggsflate mot underliggende komponenter. Igjen, bevegelise vil det alltid være, du bør altså ha i bakhodet at det kan bli en form for "bruksmerker" når du har brukt denne en stund.

Ellers er jo dette på sett og vis en genial ide, det burde egentlig være mindre problematisk enn å plassere et reservehjul i motorrommet på en konvensjonell bil slik enkelte produsenter gjorde i de tider da reservehjulet ennå ikke var avskaffet. Om du prøver denne løsningen, del gjerne dine erfaringer med oss andre, om dette fungerer som påtenkt kan mange ha glede av løsningen!

Antall visninger