Revisjonshistorikk [tilbake]

Oida det står ikke på motet ditt ihvertfall, endel ganger må jeg gi Mr N Wolf rett her og det er hvorfor i alle dager vil du gjøre dette? Ledningsnett og Motor Ecu samt andre Ecu er programmert for en automat så foruten å starte med alt av ledningsnett og alle kontrol bokser så er det også mekaniske utfordringer med alt fra innfestninger og utvekslinger i differ osv samtat drivaksler og annet kan være helt forskjellige. En delebil som er som du vil ha den er normalt eneste løsningen og så er det bare å sette igang å ta utfordringene som de kommer å starte med å flutte over deler men du kommer til å bli ofselig lei etterhvert og kommer trolig til å gi opp halveis. Slike prosjekter er mildt sagt for ambisiøse og du kommer hver dag til å tenke at hvorfor kjøpte jeg ikke bare en bil som var manuelt giret først som sist. Hvis du prøvde å gjennomføre uten å ta absolutt alle forhånds regler så ville bienn bli svært utrivelig å kjøre med da du ville få masse feilkoder og trolig limp modus da nødvendige sensorer ikke får sine signaler som de skal Abs og antispinn ville ikke engang fungert da de også nakker med automat kassen. Mitt råd er glem det men har man pågangsmot over det normale og kan takle alt som kommer i ens vei så kjør på. Du må gjerne oppdatere forumet med hvordan det går for jeg er iallefall spent på dette prosjektet og ordtaket den som ler sist osv viser kanskje at det er deg som gjør :-)

Hilsen Mr Car Wizard

Oida det står ikke på motet ditt ihvertfall, endel ganger må jeg gi Mr N Wolf rett her og det er hvorfor i alle dager vil du gjøre dette? Ledningsnett og Motor Ecu samt andre Ecu er programmert for en automat så foruten å starte med alt av ledningsnett og alle kontrol kontroll bokser så er det også mekaniske utfordringer med alt fra innfestninger og utvekslinger i differ osv samtat samt at drivaksler og annet kan være helt forskjellige. En delebil som er som du vil ha den er normalt eneste løsningen og så er det bare å sette igang å ta utfordringene som de kommer å starte med å flutte flytte over deler men du kommer til å bli ofselig lei etterhvert og kommer trolig til å gi opp halveis. Slike prosjekter er mildt sagt for ambisiøse og du kommer hver dag til å tenke at hvorfor kjøpte jeg ikke bare en bil som var manuelt giret først som sist. Hvis du prøvde å gjennomføre uten å ta absolutt alle forhånds regler så ville bienn bli svært utrivelig å kjøre med da du ville få masse feilkoder og trolig limp modus da nødvendige sensorer ikke får sine signaler som de skal Abs og antispinn ville ikke engang fungert da de også nakker med automat kassen. Mitt råd er glem det men har man pågangsmot over det normale og kan takle alt som kommer i ens vei så kjør på. Du må gjerne oppdatere forumet med hvordan det går for jeg er iallefall spent på dette prosjektet og ordtaket den som ler sist osv viser kanskje at det er deg som gjør :-)

Hilsen Mr Car Wizard

Oida det står ikke på motet ditt ihvertfall, endel ganger må jeg gi Mr N Wolf rett her og det er hvorfor i alle dager vil du gjøre dette? Ledningsnett og Motor Ecu samt andre Ecu er programmert for en automat så foruten å starte med alt av ledningsnett og alle kontroll bokser så er det også mekaniske utfordringer med alt fra innfestninger og utvekslinger i differ osv samt at drivaksler og annet kan være helt forskjellige. En delebil som er som du vil ha den er normalt eneste løsningen og så er det bare å sette igang å ta utfordringene som de kommer å starte med å flytte over deler men du kommer til å bli ofselig lei etterhvert og kommer trolig til å gi opp halveis. Slike prosjekter er mildt sagt for ambisiøse og du kommer hver dag til å tenke at hvorfor kjøpte jeg ikke bare en bil som var manuelt giret først som sist. Hvis du prøvde å gjennomføre uten å ta absolutt alle forhånds regler så ville bienn bilen bli svært utrivelig å kjøre med da du ville få masse feilkoder og trolig limp modus da nødvendige sensorer ikke får sine signaler som de skal Abs og antispinn ville ikke engang fungert da de også nakker snakker med automat kassen. Mitt råd er glem det men har man pågangsmot over det normale og kan takle alt som kommer i ens vei så kjør på. Du må gjerne oppdatere forumet med hvordan det går for jeg er iallefall spent på dette prosjektet og ordtaket den som ler sist osv viser kanskje at det er deg som gjør :-)

Hilsen Mr Car Wizard