Revisjonshistorikk [tilbake]

Om bilen din ikke er i eksponsjonelt god stand og/eller du tar sikte på å eie den i mange år fremover, er dette et prosjekt i kategorien "galskap"...om enn kanhende litt spennende galskap som man alltids kan finne et par gode argumenter for. Men økonomisk sett...er det penger rett i det hølet som befinner seg på den andre siden av dørene med "menn" og "damer" på. Ja, alt er mulig, men du trenger en drøss med deler, og det er mye arbe'. Bilen blir stående en god stund om du skal gjøre det sjæl der hjemme i garasjen, og det kan fort balle på seg, i den forstand at det vil være en relativt ressurskrevende oppgave - her kan du meget vel komme til å gå lei halvveis.

Om du ikke gjør jobben sjæl? Se i retning av Sverige, verdens navle når vi snakker Volvo. Finn et verksted som kan påta seg litt mer spesielle jobber med et stort smil, og ta det derfra. Kanhende vår gode venn Benny vet om noen, hvis ikke er det plenty med Volvo-fora der ute. Husk bare dette med å få refundert svensk moms og betale norsk moms....hvis tolderne...som jo synes å ha gått flere hakk opp når det gjelder dette med grensekontroll i disse covid-tider....finner ut at du har gjort en såvidt kostbar jobb...kan det hende at de blir veldig, veldig entiusiastiske når de skriver regninga!

The Bottom Line er at det egentlig ikke er noen fornuftige grunner til å bytte ut en velfungerende automatkasse med en manuell kasse, men for all del, vi skal ikke alltid være fornuftige. Jeg har selv hatt festlige ideer opp gjennom åra, heldigvis har jeg besinnet meg i tide :-) Lykke til!