Revisjonshistorikk [tilbake]

Mener D2, D3 og D4 motorer er fra Peugot og da er du trygg det er verdens beste motorer og står i minst halvparten av verdens bilpark. Volvo har bare sin D5 men er ikke sikker på at den produseres mere. Automat kassene er Getrag 450 dual clutch de hadde noen problemer med de første kassene og våt clutch da konstruksjonen ble for spinkel og plast biter fra støttene til torsjonsfjærene gikk i oppløsning og førte til masse problemer med plastiter i ventiler ol. Men etter 2015 forandret de designet fra å ha torsjonsdemperene i dobbelclutchen og flyttet den over i svinghjulet og da ble de fleste problemene løst, tar du oljeskift som du skal på disse kassene så varer de nok både lenge og vel. Volvo har hatt mange fine ord de på litt spesial utgaver, T gul, Ocean Race og som det blir nevnt R design ? det gjør de jo litt mere spennende bare på navnet men dreier seg ofte om en spesiell farge og ellers litt glitter og stas og om mulig litt tunet motor med litt fler hk. Jeg støtter ellers Mr N Wolf sitt forslag siden du nevner en masse biler så hvorfor ikke Focus og Mondeo.

Hilsen Mr Car Wizard

Mener D2, D3 og D4 motorer er fra Peugot og da er du trygg det er verdens beste motorer og står i minst halvparten av verdens bilpark. Volvo har bare sin D5 men er ikke sikker på at den produseres mere. Automat kassene er Getrag 450 dual clutch de hadde noen problemer med de første kassene og våt clutch da konstruksjonen ble for spinkel og plast biter fra støttene til torsjonsfjærene gikk i oppløsning og førte til masse problemer med plastiter i ventiler ol. Men etter 2015 forandret de designet fra å ha torsjonsdemperene i dobbelclutchen og flyttet den over i svinghjulet og da ble de fleste problemene løst, tar du oljeskift som du skal på disse kassene så varer de nok både lenge og vel. Volvo har hatt mange fine ord de på litt spesial utgaver, T gul, Gul, Ocean Race og som det blir nevnt R design ? det gjør de jo litt mere spennende bare på navnet men dreier seg ofte om en spesiell farge og ellers litt glitter og stas og om mulig litt tunet motor med litt fler hk. Jeg støtter ellers Mr N Wolf sitt forslag siden du nevner en masse biler så hvorfor ikke Focus og Mondeo.

Hilsen Mr Car Wizard

Mener D2, D3 og D4 motorer er fra Peugot og da er du trygg det er verdens beste motorer og står i minst halvparten av verdens bilpark. Volvo har bare sin D5 men er ikke sikker på at den produseres mere. mere men uansett er det ikke lett å følge alle Volvos valg av motorer da de har samarbeidet både med den ene og den andre så for all del ikke bruk svaret som verktøy for å få selger i knestående, ta en titt på Wiki ang Volvos valg av motorer så tror jeg du forstår hva jeg mener. Uansett Renault er ikke noen hvem som helst i motor sammenheng og om de måtte ha klart å få inn en motor i en nyere Volvo så er jeg helt sikker på at den ble vurdert og funnet verdig. Renault er jo en av Europas største levrandør av biler og fordi om vi i Norge rynker litt på nesen så er det full fart ellers der ute i Europa for Renault. Automat kassene er kassen er en Getrag 450 dual clutch clutch, de hadde noen problemer med de første kassene og våt clutch da konstruksjonen ble for spinkel og plast biter fra støttene til torsjonsfjærene gikk i oppløsning og førte til masse problemer med plastiter plast biter i ventiler ol. ol og da selvfølgelig game over. Men etter 2015 forandret de designet fra å ha torsjonsdemperene i dobbelclutchen og flyttet den over i svinghjulet og da ble de fleste problemene løst, tar du oljeskift som du skal på disse kassene så varer de nok både lenge og vel. Volvo har hatt mange fine ord de på litt spesial utgaver, T Gul, Ocean Race og som det blir nevnt R design ? det gjør de jo litt mere spennende bare på navnet men dreier seg ofte om en spesiell farge og ellers litt glitter og stas og om mulig litt tunet motor med litt fler hk. Jeg støtter ellers Mr N Wolf sitt forslag siden du nevner en masse biler så hvorfor ikke Focus og Mondeo.Mondeo. Ellers kan man jo ikke ta for seg alle biler i markedet da blir det et ofselig langt svar her :-)

Hilsen Mr Car Wizard

Mener D2, D3 og D4 motorer er fra Peugot og da er du trygg det er verdens beste motorer og står i minst halvparten av verdens bilpark. Volvo har bare sin D5 men er ikke sikker på at den produseres mere men uansett er det ikke lett å følge alle Volvos valg av motorer da de har samarbeidet både med den ene og den andre så for all del ikke bruk svaret som verktøy for å få selger i knestående, ta en titt på Wiki ang Volvos valg av motorer så tror jeg du forstår hva jeg mener. Uansett Renault er ikke noen hvem som helst i motor sammenheng og om de måtte ha klart å få inn en motor i en nyere Volvo så er jeg helt sikker på at den ble vurdert og funnet verdig. Renault er jo en av Europas største levrandør av biler og fordi om vi i Norge rynker litt på nesen så er det full fart ellers der ute i Europa for Renault. Automat kassen er en Getrag 450 dual clutch, de hadde noen problemer med de første kassene og våt clutch da konstruksjonen ble for spinkel og plast biter fra støttene til torsjonsfjærene gikk i oppløsning og førte til masse problemer med plast biter i ventiler ol og da selvfølgelig game over. Men etter 2015 forandret de designet fra å ha torsjonsdemperene i dobbelclutchen og flyttet den over i svinghjulet og da ble de fleste problemene løst, tar du oljeskift som du skal på disse kassene så varer de nok både lenge og vel. Volvo har hatt mange fine ord de på litt spesial utgaver, T Gul, Ocean Race og som det blir nevnt R design ? det gjør de jo litt mere spennende bare på navnet men dreier seg ofte om en spesiell farge og ellers litt glitter og stas og om mulig litt tunet motor med litt fler hk. Jeg støtter ellers Mr N Wolf sitt forslag siden du nevner en masse biler så hvorfor ikke Focus og Mondeo. Mondeo eller hans eget merke VW da de har masse morsomme modeler i ermet, vi feide de andre konkurentene av banen så som Peugot, Opel og Renault og til og med Volvo for de ble for trauste for oss ungdommelige bilkjøpere og uansett ta fks Peugot med den fantastiske 205 Gti hvorfor fulgte de ikke opp dette men ble Verdens kjedeligste bil etter dette i et par 10 år ??? Jeg skjønner meg faktisk ikke på det. Ellers kan man jo ikke ta for seg alle biler i markedet da blir det et ofselig langt svar her :-)

Hilsen Mr Car Wizard