Revisjonshistorikk [tilbake]

Tja, hvor mye ferie har du egentlig til rådighet til å ta med familien på tur? Tenk gjerne tanken på leie og prøve dette med bobil før du kjøper....det kan være smart! Da bygger du deg også opp erfaring omkring hva du ønsker deg, hva du skal se etter og så videre.

Ellers er det som Kamerat Wizard sier, en såvidt gammel bobil - uansett merke - er ikke bare bingo, det er pinadø omtrent like stort sjansespill som å spille russisk rulett i fylla med pistol! Jeg tenker at prøve ved å leie samt en god porsjon tålmodighet i jakten på et greit objekt, eventuelt spare opp litt mer penger over tid, er fornuftig her. Kanhende du kan kjøpe et av disse 6-manns hustelta som Coop har på tilbud nå for tiden også - teltlivet er egentlig minst like sjarmerende som bobilferie, og ikke minst: både inngangsbilletten og løpende kostnader er MYE lavere! Tenk tanken - lykke til!

PS: For pengene du legger i å kjøpe, eie og drifte en bobil kan du også leie deg inn på sjampinghytter i lange tider! Regn på det og bli overrasket - bobil er IKKE noen "free lunch"!

Antall visninger