Revisjonshistorikk [tilbake]

Heisann! Ja, Lexus CT 200h er ikke noe dumt kjøp. Lexus-kundene er svært fornøyd med bilene sine generelt sett. De har for eksempel vunnet Autoindex brukerundersøkelsene alle de siste årene.

CT 200h er bygger som du er inne på, på Toyota Prius, men er heldigvis strammet godt opp i forhold til denne. Den generelle kvaliteten er god, men på eldre biler MÅ man uansett ta en litt nøye sjekk før kjøp. Gjerne en NAF-test, eller få en tilstandsrapport fra en forhandler om man ikke er bilkyndig selv.

De billigste bilene får du helt ned mot 100.000 kroner nå. Det uten at de har gått kjempelangt. Dette er nok en modell som passerer litt under radaren hos mange bruktbilkjøpere. Det betyr at man kan gjøre gode kjøp.

Hybridsystemet har vist seg å fungere veldig godt, så det er lite å bekymre seg over. Men en sjekk av batteriet er uansett ikke dumt. Nei – bilen stopper ikke om dette tar «kvelden». Det du bør være oppmerksom på er at det er dyre deler til Lexus, de få gangene noe må byttes. Det har også vist seg at drivstofforbruket er en god del høyere enn det som er oppgitt.

Om du får syvårs-lån på en såpass gammel bil er jeg litt usikker på, men det finner du fort ut av. Eller så synes jeg dette er kult og litt annerledes bilvalg. Det er jo en liten luksusbil vi har med å gjøre her.

Lykke til som Lexus-eier!

Antall visninger