Revisjonshistorikk [tilbake]

Vi skjønner godt at du blir frustrert. Vi prøvde å finne garantivilkårene til Mercedes men i motsetning til alle de andre store bilmerkene har de ikke garantivilkårene på nett. Vi prøvde uansett å ringe til merkeverksted for å høre, så ble vi referert til teknisk support også fikk vi vite at ikke engang de har tilgang siden garantivilkårene blir utstedt til kunde etter kjøp. Jeg fikk uansett forklart muntlig at det må ha oppstått gjennomrusting fra innsiden og ut som en følge av materialfeil eller produksjonsfeil.

Hva betyr dette for deg? Etter gjennomrusting er det umulig å si hvilken side gjennomrusting har kommet fra eller om det har vært material/produksjonsfeil. Derfor kan verkstedene avise et hvert garantikrav. Etter samtale med erfaren Mercedesmekaniker fikk vi fikk bekreftet at han aldri i sin 20års-karriere har reparert gjennomrusting på garanti.

Denne ordlyden «gjennomrusting fra innsiden og ut som en følge av materialfeil eller produksjonsfeil.» går igjen for absolutt alle bilmerkene på det norske markedet. Det er derfor naturlig å tenke at tilfelle over ikke er unikt for Mercedes men en standard alle følger.

Antall visninger