Revisjonshistorikk [tilbake]

Jepp – nyere VW Golf er generelt gode biler som kundene er fornøyde med. GTE er ikke noe unntak her. Den passer aller best om du har mye småkjøring og er flink til å lade ofte.

Vær også klar over at den har noe mindre bagasjeplass enn en vanlig fossil-Golf. Men alt i alt er dette fine og gode biler, i mine øyne om du har et kjæremønster som passer biltypen.

Pass bare på at du sjekker bilen nøye før kjøp. Med tanke på servicehistorikk, når neste service og hva den koster. Samt at du sjekker alle åtte dekkene litt grundig. Se også på bremsene. Nye skiver og klosser koster fort en del penger.

Det er vanskelig å si noe eksakt månedlig beløp for vedlikehold og service. Det kommer helt an på behovet for bilen du skal kjøpe. Men om tingene som er nevnt over er i orden, skal du ikke behøve å sette av mye. Da bør den gå ett år uten særlig påkost. Det kommer jo også an på hvor mye man kjører.

Men om jeg skulle gjette på et gjennomsnittsbeløp så ender jeg på rundt en tusenlapp i måneden. Da bør du ha til løpende kostander til service, dekk og bremser.

Sjekk også denne linken: https://bilguiden.broom.no/bilvurderinger/volkswagen/golf-gte

Lykke til med nye bruktbil!

Antall visninger