Revisjonshistorikk [tilbake]

Hei Nei beklager, at det på eu kontrollen bemerkes at skivene er så som så er ikke rare argumentet å komme med til verkstedet. Hadde jeg fått nedslag altså 2er eller 3er feil her så hadde jeg kanskje vurdert dette. Ser forøvrig at bilen er svært lite brukt og skiver trenger litt bruk for å få pusset av de rusten med jevne mellomrom ellers blir levetiden svært kort pga rust da en bremseskive er tross alt bart metall og har et ugunstig liv ang vær og vind samt samt er utsatt for konstante store og hyppige temperatur forandringer. Mener dessuten at Suzuki ikke har garanti på skiver så blir nok å kaste bort energien din her men for all del koster jo ingenting å spørre.

Mvh Kviasen

Hei Nei beklager, at det på eu kontrollen bemerkes at skivene er så som så er ikke rare argumentet å komme med til verkstedet. Hadde jeg fått nedslag altså 2er eller 3er feil her så hadde jeg kanskje vurdert dette. Ser forøvrig at bilen er svært lite brukt og skiver trenger litt bruk for å få pusset av de rusten med jevne mellomrom ellers blir levetiden svært kort pga rust da en bremseskive er tross alt er bart metall og har et ugunstig liv ang vær og vind samt vind, samt er utsatt for konstante store og hyppige temperatur forandringer. Mener dessuten at Suzuki ikke har garanti på skiver så blir nok å kaste bort energien din her men for all del koster jo ingenting å spørre.

Mvh Kviasen

Hei Nei beklager, at det på eu kontrollen bemerkes at skivene er så som så er ikke rare argumentet å komme med til verkstedet. Hadde jeg du fått nedslag altså 2er eller 3er feil her så hadde jeg kanskje vurdert dette. Ser forøvrig at bilen er svært lite brukt og skiver trenger litt bruk for å få pusset av de rusten med jevne mellomrom ellers blir levetiden svært kort pga rust da en bremseskive tross alt er bart metall og har et ugunstig liv ang vær og vind, samt er utsatt for konstante store og hyppige temperatur forandringer. Mener dessuten at Suzuki ikke har garanti på skiver så blir nok å kaste bort energien din her men for all del koster jo ingenting å spørre.

Mvh Kviasen

Hei Nei beklager, at det på eu kontrollen muntlig bemerkes at skivene er så som så er ikke rare argumentet å komme med til verkstedet. Hadde du fått nedslag altså 2er eller 3er feil her så hadde jeg kanskje vurdert dette. Ser forøvrig at bilen er svært lite brukt og skiver trenger litt bruk for å få pusset av de rusten med jevne mellomrom ellers blir levetiden svært kort pga rust da en bremseskive tross alt er bart metall og har et ugunstig liv ang vær og vind, samt er utsatt for konstante store og hyppige temperatur forandringer. Mener dessuten at Suzuki ikke har garanti på skiver så blir nok å kaste bort energien din her men for all del koster jo ingenting å spørre.

Mvh Kviasen

Antall visninger