Revisjonshistorikk [tilbake]

Hei Er vanskelig å følge tråden her da fks veivhus ventilasjonen ikke har noe som helst med abs å gjøre. At de skiftet 2 inmsprøytnings dyser uten å ta betalt er også for fantastisk og høres mere ut som 2 stk glødeplugger men er jo en bensin så har jo ikke glødeplugger men at de gir de vekk til kunden er nok ikke vanlig verksted praksis selv ikke for Bmw. Du nevner magnetventil men sier jo ikke hvilken så er for vanskelig å gjette seg frem her og blir da umulig å sette i sammenheng da man må på detalj nivå. Bmw har som regel både kompetente verksteder og mekanikere men de har sikkert ikke spesiell lyst til å reparere diverse problemer på bilen dinuten å få betalt for dette.

Skulle jeg gjøre en kvalifisert gjetting her vil jeg si at det er en kommunikasjons svikt her og du skulle kanskje be om et møte med verksmester her og be han forklare gangen på reprasjonen av din bil slik at du forstår det og kommer til enighet.

Mvh Kviasen

Hei Er vanskelig å følge tråden her da fks veivhus ventilasjonen ikke har noe som helst med abs å gjøre. At de skiftet 2 inmsprøytnings innsprøytnings dyser uten å ta betalt er også for fantastisk og høres mere ut som 2 stk glødeplugger men er jo en bensin så har jo ikke glødeplugger men at de gir de vekk til kunden er nok ikke vanlig verksted praksis selv ikke for Bmw. Du nevner magnetventil men sier jo ikke hvilken så er for vanskelig å gjette seg frem her og blir da umulig å sette i sammenheng da man må på detalj nivå. Bmw har som regel både kompetente verksteder og mekanikere men de har sikkert ikke spesiell lyst til å reparere diverse problemer på bilen dinuten din uten å få betalt for dette.

Skulle jeg gjøre en kvalifisert gjetting her vil jeg si at det er en kommunikasjons svikt her og du skulle kanskje be om et møte med verksmester her og be han forklare gangen på reprasjonen av din bil slik at du forstår det og kommer til enighet.

Mvh Kviasen

Hei Er vanskelig å følge tråden her da fks veivhus ventilasjonen ikke har noe som helst med abs å gjøre. At de skiftet 2 innsprøytnings dyser uten å ta betalt er også for fantastisk og høres mere ut som 2 stk glødeplugger men er jo en bensin så har jo ikke glødeplugger men at de gir de vekk til kunden er nok ikke vanlig verksted praksis selv ikke for Bmw. Du nevner magnetventil men sier jo ikke hvilken så er for vanskelig å gjette seg frem her og blir da umulig å sette i sammenheng da man må på detalj nivå. Bmw har som regel både kompetente verksteder og mekanikere men de har sikkert ikke spesiell lyst til å reparere diverse problemer på bilen din uten å få betalt for dette.

Skulle jeg gjøre en kvalifisert gjetting her vil jeg si at det er en kommunikasjons svikt her og du skulle kanskje be om et møte med verksmester her og be han forklare gangen på reprasjonen av din bil slik at du forstår det og at dere kommer til enighet.

Mvh Kviasen