Revisjonshistorikk [tilbake]

Hei Det er masse info på spør Benny ang Outlander så er nok ikke helt riktig det du nevner med lite imfo det er nok mere at du ikke har søkt info på riktige fora. Det er til og med tatt opp det med nruktpriser og verditap. Nei det påvirker ikke bruktprisene at ny utgave av Outlander kommer til Norge, det er heller ingen fare for reservedeler men som Benny har nevnt i et innlegg så kan det nok om noen år føre til at det kan ta litt lengre tid å få deler men Motsubishi er jo ikke komkurs de bare fokuserer anderledes og ii andre markeder. Faktisk er det nesten slik at prisene i bruktmarkedet kan stige da de som vanligvis bytter bil etter fks 2 eller 3 år og da gir tiøgang til nruktbiler i markedet kanskje holder på bilen lengre og struper bruktbil tilgangen. Uansett så kan man vanskelig spå her og kan slå begge veier men er noe av det siste jeg ville tatt med i regnestykket hvis jeg fant den perfekte familiebilen for meg og min familie. Lykke til.

Mvh Kviasen

Hei Det er masse info på spør Benny ang Outlander så er nok ikke helt riktig det du nevner med lite imfo info det er nok mere at du ikke har søkt info på riktige fora. Det er til og med tatt opp det med nruktpriser og verditap. brukt priser og verditap.

Nei det påvirker ikke bruktprisene at ny utgave av Outlander ikke kommer til Norge, det er heller ingen fare for reservedeler men som Benny har nevnt i et innlegg så kan det nok om noen år føre til at det kan ta litt lengre tid å få deler men Motsubishi er jo ikke komkurs konkurs de bare fokuserer anderledes og ii i andre markeder. Faktisk er det nesten slik at prisene i bruktmarkedet kan stige da de som vanligvis bytter bil etter fks 2 eller 3 år og da gir tiøgang til nruktbiler tilgang til brukt biler i markedet kanskje holder på bilen lengre og struper bruktbil tilgangen. Uansett så kan man vanskelig spå her og kan slå begge veier men er noe av det siste jeg ville tatt med i regnestykket hvis jeg fant den perfekte familiebilen for meg og min familie. Det skal uansett noe til at du trør feil ved å velge en Outlander. Lykke til.

Mvh Kviasen

Hei Det er masse info på spør Benny ang Outlander så er nok ikke helt riktig det du nevner med lite info det er nok mere at du ikke har søkt info på riktige fora. Det er til og med tatt opp det med brukt priser og verditap.

Nei det påvirker ikke bruktprisene at ny utgave av Outlander ikke kommer til Norge, det er heller ingen fare for reservedeler men som Benny har nevnt i et innlegg så kan det nok om noen år føre til at det kan ta litt lengre tid å få deler men Motsubishi Mitsubishi er jo ikke konkurs de bare fokuserer anderledes og i andre markeder. Faktisk er det nesten slik at prisene i bruktmarkedet kan stige da de som vanligvis bytter bil etter fks 2 eller 3 år og da gir tilgang til brukt biler i markedet kanskje holder på bilen lengre og struper bruktbil tilgangen. Uansett så kan man vanskelig spå her og kan slå begge veier men er noe av det siste jeg ville tatt med i regnestykket hvis jeg fant den perfekte familiebilen for meg og min familie. Det skal uansett noe til at du trør feil ved å velge en Outlander. Lykke til.

Mvh Kviasen