Revisjonshistorikk [tilbake]

I disse uavklarte tider der alle står som et spørsmålstegn om hvordan fremtidens bilhold skal se ut er det kanskje fornuftig som Norulf nevner med å kjøpe en 3-4 år gammel brukt bil og den tanken er du jo selv inne på. Hybrid kan kanskje være aktuellt her fks Lexus RX 450 som er en legende på nettopp hybrid. Bmw X5 er en av mine favoritter og nyere Mercedes M klasse er jo fantastisk flotte biler også. Det er et rikt utvalg så du må nok sette deg ned å lage deg en liste basert på hva betyr mest for meg prinsippet og stenge av endel av innspillene som kommer fra diverse media. Leasing ja det sier vel nesten selv at det er leasimg selskapene som tjener mest på dette uansett hvordan regnestykket legges frem for deg og som Norulf sier hvem tror du ellers har betalt for marmor flisene på kontorene deres foruten kundene deres.

Mvh Kviasem

I disse uavklarte tider der alle står som et spørsmålstegn om hvordan fremtidens bilhold skal se ut er det kanskje fornuftig som Norulf nevner med å kjøpe en 3-4 år gammel brukt bil og den tanken er du jo selv inne på. Hybrid kan kanskje være aktuellt her fks Lexus RX 450 som er en legende på nettopp hybrid. Bmw X5 er en av mine favoritter og nyere Mercedes M klasse er jo fantastisk flotte biler også. Det er et rikt utvalg så du må nok sette deg ned å lage deg en liste basert på hva betyr mest for meg prinsippet og stenge av endel av innspillene som kommer fra diverse media. Leasing ja det sier vel nesten seg selv at det er leasimg selskapene som tjener mest på dette uansett hvordan regnestykket legges frem for deg og som Norulf sier hvem tror du ellers har betalt for marmor flisene på kontorene deres foruten kundene deres.

Mvh Kviasem

I disse uavklarte tider der alle står som et spørsmålstegn om hvordan fremtidens bilhold skal se ut er det kanskje fornuftig som Norulf nevner med å kjøpe en 3-4 år gammel brukt bil og den tanken er du jo selv inne på. Hybrid kan kanskje være aktuellt her fks Lexus RX 450 som er en legende på nettopp hybrid. Bmw X5 er en av mine favoritter og nyere Mercedes M klasse er jo fantastisk flotte biler også. Det er et rikt utvalg så du må nok sette deg ned å lage deg en liste basert på hva betyr mest for meg prinsippet og stenge av endel av innspillene som kommer fra diverse media. Leasing ja det sier vel nesten seg selv at det er leasimg selskapene som tjener mest på dette uansett hvordan regnestykket legges frem for deg og som Norulf sier hvem tror du ellers har betalt for marmor flisene på kontorene deres og for Armani dressene de har på seg foruten kundene deres.

Mvh Kviasem

I disse uavklarte tider der alle står som et spørsmålstegn om hvordan fremtidens bilhold skal se ut er det kanskje fornuftig som Norulf nevner med å kjøpe en 3-4 år gammel brukt bil og den tanken er du jo selv inne på. Hybrid kan kanskje være aktuellt her fks Lexus RX 450 som er en legende på nettopp hybrid. Bmw X5 er en av mine favoritter og nyere Mercedes M klasse er jo fantastisk flotte biler også. Det er et rikt utvalg så du må nok sette deg ned å lage deg en liste basert på hva betyr mest for meg prinsippet og stenge av endel av innspillene som kommer fra diverse media. Leasing ja det sier vel nesten seg selv at det er leasimg leasing selskapene som tjener mest på dette uansett hvordan regnestykket legges frem for deg og som Norulf sier hvem tror du ellers har betalt for marmor flisene på kontorene deres og for Armani dressene de har på seg foruten kundene deres.

Mvh Kviasem

Antall visninger