Revisjonshistorikk [tilbake]

Diesel lukt i kupeen stammer nesten alltid fra en liten lekkasje i motor rommet, du sier ikke hvor gammel bilen er men etterhvert begynner det som skal tette slik at bilen drar inm bare friskluft også inm litt av motor luften og kan lukte både bensin, diesel eller eksos og kanskje også smøreolje. Det er viktig å se at alle deksler rundt friskluft inmtaket er på plass slik de skal og noen ganger er det lim massen eller fugemassen som slipper. På vinteren kan det være snø og is som fører til dette problemet slik at plast deler kan sprekke eller tettes slik at denne effekten oppstår. Best er det å få et verksted til å se på det etter å ha forklart problemet og bør ikle være så vanskelig å finneut av.

Mvh Kviasen

Diesel lukt i kupeen stammer nesten alltid fra en liten lekkasje i motor rommet, du sier ikke hvor gammel bilen er men etterhvert begynner det som skal tette slik at bilen drar inm inn bare friskluft også inm litt av motor luften og kan lukte både bensin, diesel eller eksos og kanskje også smøreolje. Det er viktig å se at alle deksler rundt friskluft inmtaket er på plass slik de skal og noen ganger er det lim massen eller fugemassen som slipper. På vinteren kan det være snø og is som fører til dette problemet slik at plast deler kan sprekke eller tettes slik at denne effekten oppstår. Best er det å få et verksted til å se på det etter å ha forklart problemet og bør ikle være så vanskelig å finneut finne ut av.

Mvh Kviasen

Diesel lukt i kupeen stammer nesten alltid fra en liten lekkasje i motor rommet, du sier ikke hvor gammel bilen er men etterhvert begynner det som skal tette slik at bilen kupe viften bare drar inn bare friskluft også inm drar inn litt av motor luften og kan lukte både bensin, diesel eller eksos og kanskje også smøreolje. smøreolje alt etter som. Det er viktig å se at alle deksler rundt friskluft inmtaket er på plass slik de skal og noen ganger er det lim massen eller fugemassen som slipper. På vinteren kan det være snø og is som fører til dette problemet slik at plast deler kan sprekke eller tettes slik at denne effekten oppstår. Best er det å få et verksted til å se på det etter å ha forklart problemet og bør ikle være så vanskelig å finne ut av.

Mvh Kviasen

Antall visninger