Revisjonshistorikk [tilbake]

Hvis jeg var deg Rolf ville jeg tatt dette helt med ro. Det med at garantien går ut betyr ikke at bilen ramler i fra hberandre straks garantien går ut snarere er det vel nå bilen begynner å bli lønnsom da barnesykdommene er ryddet bort og verditapet år for år er svært så hyggelig. Dsg kassene er blitt driftsikre men få byttet olje på ca 60000 km da varer den lenge. Er det noe du merker deg med bilen så få gjort dette nå under garanti, Naf har også noe de kaller garantiutløpstest som du kan få utført så er du ganske sikker og kan ta funn fra testen tilbake til Vw så de får sett på det. Ellers bør du velge bil etter dine behov og ikke tenke allverdens på alt som er skrevet og bli moe oppskremt av den grunn. Ang lån så blir det deg om det men klart er jo ikke nødvendig å sløse vekk pensjonen da den sikkert kan brukes til mye hyggeligere formål.

Mvh Kviasen

Hvis jeg var deg Rolf ville jeg tatt dette helt med ro. Det med at garantien går ut betyr ikke at bilen ramler i fra hberandre straks hverandrestraks garantien går ut snarere er det vel nå bilen begynner å bli lønnsom da barnesykdommene er ryddet bort og verditapet år for år er svært så hyggelig. Dsg kassene er blitt driftsikre men få byttet olje på ca 60000 km da varer den lenge. Er det noe du merker deg med bilen så få gjort dette nå under garanti, Naf har også noe de kaller garantiutløpstest som du kan få utført så er du ganske sikker og kan ta funn fra testen tilbake til Vw så de får sett på det. Ellers bør du velge bil etter dine behov og ikke tenke allverdens på alt som er skrevet og bli moe noe oppskremt av den grunn. Ang lån så blir det deg om det men klart er jo ikke nødvendig å sløse vekk pensjonen da den sikkert kan brukes til mye hyggeligere formål.

Mvh Kviasen

Hvis jeg var deg Rolf ville jeg tatt dette helt med ro. Det med at garantien går ut betyr ikke at bilen ramler i fra hverandrestraks hverandre straks garantien går ut snarere er det vel nå bilen begynner å bli lønnsom da barnesykdommene er ryddet bort og verditapet år for år er svært så hyggelig. Dsg kassene er blitt driftsikre men få byttet olje på ca 60000 km da varer den lenge. Er det noe du merker deg med bilen så få gjort dette nå under garanti, Naf har også noe de kaller garantiutløpstest som du kan få utført så er du ganske sikker og kan ta funn fra testen tilbake til Vw så de får sett på det. Ellers bør du velge bil etter dine behov og ikke tenke allverdens på alt som er skrevet og bli noe oppskremt av den grunn. Ang lån så blir det deg om det men klart er jo ikke nødvendig å sløse vekk pensjonen da den sikkert kan brukes til mye hyggeligere formål.

Mvh Kviasen

Antall visninger