Revisjonshistorikk [tilbake]

Vår gode venn Kamerat K er ekseprt på Ford, han kommer sikkert tilbake her, men generelt er det ikke mer problemer med Ford enn andre biler i dag, gitt et normalt godt vedlikeholdsregime fra tidligere eieres hånd, og at du fortsetter i samme spor. Pass på bilen, og den passer på deg. Ja, enkelte unntak finnes, også hos Ford, men mhp S-Max kan man være rimelig sikker på at det har blitt en bra bil etterhvert. Jeg ville vel trøkkt inn et barnesete ekstra bak om jeg hadde hatt Skoda, men smaken er som baken, ser jo poenget, iso-fix er greit å ha, det gjør livet så meget enklere, og det er med stor sannsynlighet et sikrere alternativ også. Å sende kona til modifisering av kroppen for at hun skal kunne sitte godt i et baksete som egentlig er noe uheldig utformet, er neppe populært, antagelig er din Superb noe annerledes enn de jeg har sett på i åras løp....kfr fogså forskjellene på diverse varianter over temaet Passat...spesielt sedan-versjonene har en lei tendens til å to seter som ligger nær opp til bøtteseter bak...likevel er de registert for fem! Legg til dette hyperintelligente midjebeltet...det er ekstremt dårlig karma i en kollisjon. Mener å erindre at Toyota har fått massive erstatningskrav etter ulykker i USA nettopp pga dette beltet....det er uansett en god løsning å bruke forsetet til den tredje ungen og plassere sin kjære i midten bak!

Ellers er det dette med Kodaq da...det er en grei bil men som oftest relativt dyr.....ikke helt lett å finne en bil til3-350' her...dog kan det dukke opp ex-taxier av og til, en taxikjørt bil har lang kjørelengde, men er godt passet på, da får man mye bil for pengene! Husk imiderltid å innente NAF-test eller en veldig godt utarbeidet tilstandsrapport....FØR kjøpekontrakten underskrives!

VW Sharan er også et knallgodt alternativ, da tenker jeg på siste generasjon. Første generasjon hadde mange spennende problemstillinger, andre generasjon var litt bedre, men siste generajon var faktisk ganske så god! Hvordan det er med isofix, er jeg noe usikker på, men det ligger opptil flere stykker på finn for tiden, noen med syv-seter og firehjulstrekk, her Haldex 4. Ikke helt i klasse med Haldex 5, men godt nok for å gi ganske så grei fremkommelighet. HER finner du en grei annonse der selger har tatt seg tid til å forklare litt om bilens små og litt større fortrinn: https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=206882831

Antall visninger