Revisjonshistorikk [tilbake]

Hei Pål Nei du kan ikke bruke garantien på dette da den er 5 år og det var det. Uansett kan du gripe halmstrået med problem ved varmeapparat som de aldri har fått greie på og har de vært så klønete at de ikke har fått dette til i løpet av 5 år så har du en kjempegod sak her men husk det må ha en link til problemene dine fks at det har vært forsøkt å bytte software og så varmepumpe og deretter kabling osv ja da er saken aldri avsluttet så lenge den var der og bemerket av deg før garanti tiden gikk ut. Ikke la de prøve seg med trikset at 5 år er 5 år dette gjelder bare hvis bilen er istand når den passerer dato ellers forlenges garantien tilsvarende og intill 1 år. Eller ville det jo vært slik at du kom med bilen etter 4 år og 364 dager og rep skulle utføres på garanti men jobben tok litt lenger så du har bilen 5 år og 1 dag på verksted men nå er saken en annen fordi garantien er gått ut så er det du som må betale regningen, vel det sier seg selv at slik kan det ikke være.

Mvh Kviasen

Hei Pål Nei du kan ikke bruke garantien på dette da den er 5 år og det var det. Uansett kan du gripe halmstrået med problem ved varmeapparat som de aldri har fått greie på og har de vært så klønete at de ikke har fått dette til i løpet av 5 år så har du en kjempegod sak her men husk det må ha en link til problemene dine fks at det har vært forsøkt å bytte software og så varmepumpe og deretter kabling osv ja da er saken aldri avsluttet så lenge den var der og bemerket av deg før garanti tiden gikk ut. Ikke la de prøve seg med trikset at 5 år er 5 år dette gjelder bare hvis bilen er istand når den passerer dato ellers forlenges garantien tilsvarende og intill 1 år. Eller ville det jo vært slik at du kom med bilen etter 4 år og 364 dager og rep skulle utføres på garanti men jobben tok litt lenger tid så du har bilen 5 år og 1 dag på verksted men nå er saken en annen fordi garantien er gått ut så er det du som må betale regningen, vel det sier seg selv at slik kan det ikke være.

Mvh Kviasen

Hei Pål Nei du kan ikke bruke garantien på dette da den er 5 år og det var det. Uansett kan du gripe halmstrået med problem ved varmeapparat som de aldri har fått greie på og har de vært så klønete at de ikke har fått dette til i løpet av 5 år så har du en kjempegod sak her men husk det må ha en link til problemene dine fks at det har vært forsøkt å bytte software og så varmepumpe og deretter kabling osv ja da er saken aldri avsluttet så lenge den var der og bemerket av deg før garanti tiden gikk ut. Ikke la de prøve seg med trikset at 5 år er 5 år dette gjelder bare hvis bilen er istand når den passerer dato ellers forlenges garantien tilsvarende og intill 1 år. år på det enkelte problemet du hadde men ikke på hele bilen. Eller ville det jo vært slik at du kom med bilen etter 4 år og 364 dager og rep skulle utføres på garanti men jobben tok litt lenger tid så du har bilen 5 år og 1 dag på verksted men nå er saken en annen fordi garantien er gått ut så er det du som må betale regningen, vel det sier seg selv at slik kan det ikke være.

Mvh Kviasen

Antall visninger