Revisjonshistorikk [tilbake]

Hei Skoda anno 2015 har haldex 5 og er et bra firehjulsdrift likeså er Skoda Octavia en bra bil så virker som at du trenger en bil med høyere bakkeklaring. Flere av de du nevner har jo sine styrker og svakheter men LC utmerker seg nok som favoritten her ihvertfall av de du nevner. Jeg klarer ikke å holde meg for å nevne Land Rover Discovery uansett om jeg får deng av Norulf :-) her kan du heve hele understellet i offroad mode, koble inn lavserie og sette bilen i snow modus og hvis den samtidig er utstyrt med elektrisk sperre bak kobles denne inn, hjelper ikke dette heller må du ha noe som går på belter. For å ha nevnt det så er Discovery 4 en bedre og mere holdbar bil enn en Discovery 1,2 og 3 men det koster å være kar.

Mvh Kviasen

Hei Skoda anno 2015 har haldex 5 og er et bra firehjulsdrift likeså er Skoda Octavia en bra bil så virker som at du trenger en bil med høyere bakkeklaring. Flere av de du nevner har jo sine styrker og svakheter men LC utmerker seg nok som favoritten her ihvertfall av de du nevner. Jeg klarer ikke å holde meg for å nevne Land Rover Discovery uansett om jeg får deng av Norulf :-) her kan du heve hele understellet i offroad mode, koble inn lavserie og sette bilen i snow modus og hvis den samtidig er utstyrt med elektrisk sperre bak kobles denne inn, hjelper ikke dette heller må du ha noe som går på belter. For å ha nevnt det så er Discovery 4 en bedre og mere holdbar bil enn en Discovery 1,2 og 3 men det koster å være kar.kar det kan jeg bekrefte som har både en Discovery 3 2005 og en Discovery 4 2012 og som attpåtil drømmer om en Discovery 5 når prisene en gang i fremtiden kommer på mitt nivå.

Mvh Kviasen

Hei Skoda anno 2015 har haldex 5 og er et bra firehjulsdrift likeså er Skoda Octavia en bra bil så virker som at du trenger en bil med høyere bakkeklaring. Flere av de du nevner har jo sine styrker og svakheter men LC utmerker seg nok som favoritten her ihvertfall av de du nevner. Jeg klarer ikke å holde meg for å nevne Land Rover Discovery uansett om jeg får deng av Norulf :-) her kan du heve hele understellet i offroad mode, koble inn lavserie og sette bilen i snow modus og hvis den samtidig er utstyrt med elektrisk sperre bak kobles denne inn, hjelper ikke dette heller må du ha noe som går på belter. Jeg kjørte opp den lokale slalom bakkens bratteste del uten hjulspinn i dette oppsettet men stiller jo på like mange knapper som en pilot på en Boeing 747 før take off. For å ha nevnt det så er Discovery 4 en bedre og mere holdbar bil enn en Discovery 1,2 og 3 men det koster å være kar det kan jeg bekrefte som har både en Discovery 3 2005 og en Discovery 4 2012 og som attpåtil drømmer om en Discovery 5 når prisene en gang i fremtiden kommer på mitt nivå.

Mvh Kviasen

Hei Skoda anno 2015 har haldex 5 og er et bra firehjulsdrift likeså er Skoda Octavia en bra bil og er det noe de kan i Tsjekkia er det å bygge bil men virker som at du trenger en bil med høyere bakkeklaring. Flere av de du nevner har jo sine styrker og svakheter men LC utmerker seg nok som favoritten her ihvertfall av de du nevner. Jeg klarer ikke å holde meg for å nevne Land Rover Discovery uansett om jeg får deng av Norulf :-) her kan du heve hele understellet i offroad mode, koble inn lavserie og sette bilen i snow modus og hvis den samtidig er utstyrt med elektrisk sperre bak kobles denne inn, hjelper ikke dette heller må du ha noe som går på belter. Jeg kjørte opp den lokale slalom bakkens bratteste del uten hjulspinn i dette oppsettet men stiller jo på like mange knapper som en pilot på en Boeing 747 før take off. For å ha nevnt det så er Discovery 4 en bedre og mere holdbar bil enn en Discovery 1,2 og 3 men det koster å være kar det kan jeg bekrefte som har både en Discovery 3 2005 og en Discovery 4 2012 og som attpåtil drømmer om en Discovery 5 når prisene en gang i fremtiden kommer på mitt nivå.

Mvh Kviasen

Hei Skoda anno 2015 har haldex 5 og er et bra firehjulsdrift system likeså er Skoda Octavia en bra bil og er det noe de kan i Tsjekkia så er det å bygge bil men virker som at du trenger en bil med høyere bakkeklaring. Flere av de du nevner har jo sine styrker og svakheter men LC utmerker seg nok som favoritten her ihvertfall av de du nevner. Jeg klarer ikke å holde meg for å nevne Land Rover Discovery uansett om jeg får deng av Norulf :-) her kan du heve hele understellet i offroad mode, koble inn lavserie og sette bilen i snow modus og hvis den samtidig er utstyrt med elektrisk sperre bak kobles denne inn, hjelper ikke dette heller må du ha noe som går på belter. Jeg kjørte opp den lokale slalom bakkens bratteste del uten hjulspinn i dette oppsettet men stiller jo på like mange knapper som en pilot på en Boeing 747 før take off. For å ha nevnt det så er Discovery 4 en bedre og mere holdbar bil enn en Discovery 1,2 og 3 men det koster å være kar det kan jeg bekrefte som har både en Discovery 3 2005 og en Discovery 4 2012 og som attpåtil drømmer om en Discovery 5 når prisene en gang i fremtiden kommer på mitt nivå.

Mvh Kviasen

Hei Skoda anno 2015 har haldex 5 og er et bra firehjulsdrift system likeså er Skoda Octavia en bra bil og er det noe de kan i Tsjekkia så er det å bygge bil men virker som at du trenger en bil med høyere bakkeklaring. Flere av de du nevner har jo sine styrker og svakheter men LC utmerker seg nok som favoritten her ihvertfall av de du nevner. Jeg klarer ikke å holde meg for å nevne Land Rover Discovery uansett om jeg får deng av Norulf :-) her kan du heve hele understellet i offroad mode, koble inn lavserie og sette bilen i snow modus og hvis den samtidig er utstyrt med elektrisk sperre bak kobles denne inn, hjelper ikke dette heller må du ha noe som går på belter. Jeg kjørte opp den lokale slalom bakkens bratteste del uten hjulspinn i dette oppsettet men stiller jo på like mange knapper som en pilot på en Boeing 747 før take off. For å ha nevnt det så er Discovery 4 en bedre og mere holdbar bil enn en Discovery 1,2 og 3 men det koster å være kar det kan jeg bekrefte som har både en Discovery 3 2005 og en Discovery 4 2012 og som attpåtil drømmer om en Discovery 5 når prisene en gang i fremtiden kommer på mitt nivå.nivå ikke fordi jeg ikke kan ta med råd men ønsker heller at noen andre tar den første halvmillionen i tap for å si det sånn.

Mvh Kviasen

Hei Skoda anno 2015 har haldex 5 og er et bra firehjulsdrift system likeså er Skoda Octavia en bra bil og er det noe de kan i Tsjekkia så er det å bygge bil men virker som at du trenger en bil med høyere bakkeklaring. Flere av de du nevner har jo sine styrker og svakheter men LC utmerker seg nok som favoritten her ihvertfall av de du nevner. Jeg klarer ikke å holde meg for å nevne Land Rover Discovery uansett om jeg får deng av Norulf :-) her kan du heve hele understellet i offroad mode, koble inn lavserie og sette bilen i snow modus og hvis den samtidig er utstyrt med elektrisk sperre bak kobles denne inn, hjelper ikke dette heller må du ha noe som går på belter. Jeg kjørte opp den lokale slalom bakkens bratteste del uten hjulspinn i dette oppsettet men stiller jo på like mange knapper som en pilot på en Boeing 747 før take off. For å ha nevnt det så er Discovery 4 en bedre og mere holdbar bil enn en Discovery 1,2 og 3 men det koster å være kar det kan jeg bekrefte som har både en Discovery 3 2005 og en Discovery 4 2012 og som attpåtil drømmer om en Discovery 5 når prisene en gang i fremtiden kommer på mitt nivå ikke fordi jeg ikke kan ta med meg råd men ønsker heller at noen andre tar den første halvmillionen i tap for å si det sånn.

Mvh Kviasen

Hei Skoda anno 2015 har haldex 5 og er et bra firehjulsdrift system likeså er Skoda Octavia en bra bil og er det noe de kan i Tsjekkia så er det å bygge bil men virker som at du trenger en bil med høyere bakkeklaring. Flere av de du nevner har jo sine styrker og svakheter men LC utmerker seg nok som favoritten her ihvertfall av de du nevner. Jeg klarer ikke å holde meg for å nevne Land Rover Discovery uansett om jeg får deng av Norulf :-) , her kan du heve hele understellet i offroad mode, koble inn lavserie og sette bilen i snow modus og hvis den samtidig er utstyrt med elektrisk sperre bak kobles denne inn, hjelper ikke dette heller må du ha noe som går på belter. Jeg kjørte opp den lokale slalom bakkens bratteste del uten hjulspinn i dette oppsettet men stiller jo på like mange knapper som en pilot på en Boeing 747 før take off. For å ha nevnt det så er Discovery 4 en bedre og mere holdbar bil enn en Discovery 1,2 og 3 men det koster å være kar det kan jeg bekrefte som har både en Discovery 3 2005 og en Discovery 4 2012 og som attpåtil drømmer om en Discovery 5 når prisene en gang i fremtiden kommer på mitt nivå ikke fordi jeg ikke kan ta meg råd men ønsker heller at noen andre tar den første halvmillionen i tap for å si det sånn.

Mvh Kviasen

Antall visninger