Revisjonshistorikk [tilbake]

Hei Kristian Siste modeller av xc 90 er absolutt flotte biler of var lange ventelister for å silre seg en som ny så selvfølgelig kan du ta deg råd til en sånn så gå for den varianten. Men det er klart at kjøper du bil helt i grenseland der du må fin regne på fremtidig verditap driftsutgifter osv så er du kanskje i en prisklasse et snepp for høyt. Ekstra garantier er gjerne for de som ønsker trygghet og forutsigbarhet så bet ikke hva Volvo select koster men kan være lurt for deg. Når det gjelder andre forslag så er nok Jaguar e pace eller i pace gunstigere og for ikke å snakke om Ford edge som nå er på et greit prisnivå som brukt. Du må nesten se på hva som er viktigst for deg ang om det er hybrid, ladbar hybrid, elbil eller fks diesel vs bensin og pris som må bestemme, vi har jo alle drømmer om hvilken bil vi ønsker men noen ganger må vi tilbake til jorden igjen og la drømmer være drømmer og velge fra et fornuft ståsted desverre.

Mvh Kviasen

Hei Kristian Siste modeller av xc 90 er absolutt flotte biler of var lange ventelister for å silre seg en som ny så selvfølgelig kan du ta deg råd til en sånn så gå for den varianten. Men det er klart at kjøper du bil helt i grenseland der du må fin regne på fremtidig verditap driftsutgifter osv så er du kanskje i en prisklasse et snepp for høyt. Ekstra garantier er gjerne for de som ønsker trygghet og forutsigbarhet så bet vet ikke hva Volvo select koster men kan være lurt for deg. Når det gjelder andre forslag så er nok Jaguar e pace eller i pace gunstigere og for ikke å snakke om Ford edge som nå er på et greit prisnivå som brukt. Du må nesten se på hva som er viktigst for deg ang om det er hybrid, ladbar hybrid, elbil eller fks diesel vs bensin og pris som må bestemme, vi har jo alle drømmer om hvilken bil vi ønsker men noen ganger må vi tilbake til jorden igjen og la drømmer være drømmer og velge fra et fornuft ståsted desverre.

Mvh Kviasen

Hei Kristian Siste modeller av xc 90 er absolutt flotte biler of og var lange ventelister for å silre sikre seg en som ny så selvfølgelig kan du ta deg råd til en sånn så gå for den varianten. Men det er klart at kjøper du bil helt i grenseland der du må fin regne på fremtidig verditap driftsutgifter osv så er du kanskje i en prisklasse et snepp for høyt. Ekstra garantier er gjerne for de som ønsker trygghet og forutsigbarhet så vet ikke hva Volvo select koster men kan være lurt for deg. Når det gjelder andre forslag så er nok Jaguar e pace eller i pace gunstigere og for ikke å snakke om Ford edge som nå er på et greit prisnivå som brukt. Du må nesten se på hva som er viktigst for deg ang om det er hybrid, ladbar hybrid, elbil eller fks diesel vs bensin og pris som må bestemme, vi har jo alle drømmer om hvilken bil vi ønsker men noen ganger må vi tilbake til jorden igjen og la drømmer være drømmer og velge fra et fornuft ståsted desverre.

Mvh Kviasen

Hei Kristian Siste modeller av xc 90 er absolutt flotte biler og var lange ventelister for å sikre seg en som ny så selvfølgelig kan du ta deg råd til en sånn så gå for den varianten. Men det er klart at kjøper du bil helt i grenseland der du må fin regne på fremtidig verditap driftsutgifter osv og bare spise grøt til middag så er du kanskje i en prisklasse et snepp for høyt. Ekstra garantier er gjerne for de som ønsker trygghet og forutsigbarhet så vet ikke hva Volvo select koster men kan være lurt for deg. Når det gjelder andre forslag så er nok Jaguar e pace eller i pace gunstigere og for ikke å snakke om Ford edge som nå er på et greit prisnivå som brukt. Du må nesten se på hva som er viktigst for deg ang om det er hybrid, ladbar hybrid, elbil eller fks diesel vs bensin og pris som må bestemme, vi har jo alle drømmer om hvilken bil vi ønsker men noen ganger må vi tilbake til jorden igjen og la drømmer være drømmer og velge fra et fornuft ståsted desverre.

Mvh Kviasen

Antall visninger