Revisjonshistorikk [tilbake]

Når jeg ser ordet "førstebil" sammen med "høy sittestilling", tenker jeg uvegerlig at du bør prøvekjøre flere biler enn bare Nissemobilen. Sikkert grei nok på sitt vis, på den annen side sett, verken SUV generelt eller Nissans variant over temaet spesielt, er noen "høydare" på veien. Det er biler man kan like eller ikke like, med styrker og svakheter, bruk gjerne denne prøvekjøringen om en referanse, men prøv et par seriøse europeere også. Det er jo snakk om litt penger her, da er det greit å se på litt mer enn EN bil liksom...du skal tross alt ha bilen en stund...da er det kjekt å kunne kjøre rundt med et stort smil hver gang du tar ferm bilen :-)

Ellers har du et poeng, Nissan har tatt grep for å få bort flere problemstillinger fra de eldre utgavene, og for noen er Nissans noe særpregede design god nok grunn til å velge Nissan. Lykke til!

Når jeg ser ordet "førstebil" sammen med "høy sittestilling", tenker jeg uvegerlig at du bør prøvekjøre flere biler enn bare Nissemobilen. Sikkert grei nok på sitt vis, på den annen side sett, verken SUV generelt eller Nissans variant over temaet spesielt, er noen "høydare" på veien. Det er biler man kan like eller ikke like, med styrker og svakheter, bruk gjerne denne prøvekjøringen om som en referanse, men prøv et par seriøse europeere også. Det er jo snakk om litt penger her, da er det greit å se på litt mer enn EN bil liksom...du skal tross alt ha bilen en stund...da er det kjekt å kunne kjøre rundt med et stort smil hver gang du tar ferm bilen :-)

Ellers har du et poeng, Nissan har tatt grep for å få bort flere problemstillinger fra de eldre utgavene, og for noen er Nissans noe særpregede design god nok grunn til å velge Nissan. Lykke til! til!