Revisjonshistorikk [tilbake]

Hei Forhandlere skjuler seg bak trikset med at det er normalt på disse bilene men det betyr uansett ikke at det er riktig og at det skal være sånn. For å si det sånn så er 27000 km alt for lite rullelengde på et sett med dekk men man skal ha i bakhode at Dekkmann gjerne vil selge dekk også og er kanskje noe raske med anbefaling ang bytte. Var dekkene utslitt slik at de var ulovelig eller var det slik at de var mere slitt slik at de burde byttes. Hjulstillingen skal være kalibrert i henhold til hvordan bilen er konstruert med hensyn på hjuldrift og vektfordeling hvis ikke har Mercedes ingeniørene gjort en feil her som er heller tvilsomt. Bilen kan tidligere vært utsatt for skade eller det kan være produksjonsfeil i en komponent i opphenget under bilen hus en ørliten skjevhet i et paralell stag kan gi dramatiske konsekvenser i dekkslitasje. Ja du har en sak her og forhandler må pent nødt følge deg opp med å undersøke bilen og ta bilen på en såkalt 4 hjulskontroll der fusken vil vise seg og enhver uregelmessighet vil vise seg men bare sørg for at det er en seriøs aktør som utfører kontrollen. Skulle ikke forundre med om forhandler også plukker opp deler av dekkregnimgen la oss si halve regningen da det er ca halv kjørelengde du har på dekkene dine i forhold til normalt.

Mvh Kviasen

Hei Forhandlere skjuler seg bak trikset med at det er normalt på disse bilene men det betyr uansett ikke at det er riktig og at det skal være sånn. For å si det sånn så er 27000 km alt for lite rullelengde på et sett med dekk men man skal ha i bakhode at Dekkmann gjerne vil selge dekk også og er kanskje noe raske med anbefaling ang bytte. Var dekkene utslitt slik at de var ulovelig eller var det slik at de var mere slitt slik at de burde byttes. Hjulstillingen skal være kalibrert i henhold til hvordan bilen er konstruert med hensyn på hjuldrift og vektfordeling hvis ikke har Mercedes ingeniørene gjort en feil her som er heller tvilsomt. Bilen kan tidligere vært utsatt for skade eller det kan være produksjonsfeil i en komponent i opphenget under bilen hus kun en ørliten skjevhet i et paralell stag kan gi dramatiske konsekvenser i dekkslitasje. Ja du har en sak her og forhandler må pent nødt følge deg opp med å undersøke bilen og ta bilen på en såkalt 4 hjulskontroll der fusken vil vise seg og enhver uregelmessighet vil vise seg men bare sørg for at det er en seriøs aktør som utfører kontrollen. Skulle ikke forundre med om forhandler også plukker opp deler av dekkregnimgen la oss si halve regningen da det er ca halv kjørelengde du har på dekkene dine i forhold til normalt.

Mvh Kviasen

Hei Forhandlere skjuler seg bak trikset med at det er normalt på disse bilene men det betyr uansett ikke at det er riktig og at det skal være sånn. For å si det sånn så er 27000 km alt for lite rullelengde på et sett med dekk men man skal ha i bakhode at Dekkmann gjerne vil selge dekk også og er kanskje noe raske med anbefaling ang bytte. Var dekkene utslitt slik at de var ulovelig eller var det slik at de var mere slitt slik at de burde byttes. byttes ?. Hjulstillingen skal være kalibrert i henhold til hvordan bilen er konstruert med hensyn på hjuldrift og vektfordeling hvis ikke har Mercedes ingeniørene gjort en feil her som er heller tvilsomt. Bilen kan tidligere vært utsatt for skade eller det kan være produksjonsfeil i en komponent i opphenget under bilen kun en ørliten skjevhet i et paralell stag kan gi dramatiske konsekvenser i dekkslitasje. Ja du har en sak her og forhandler må pent nødt følge deg opp med å undersøke bilen og ta bilen på en såkalt 4 hjulskontroll der fusken vil vise seg og enhver uregelmessighet vil vise seg men bare sørg for at det er en seriøs aktør som utfører kontrollen. Skulle ikke forundre med om forhandler også plukker opp deler av dekkregnimgen la oss si halve regningen da det er ca halv kjørelengde du har på dekkene dine i forhold til normalt.

Mvh Kviasen