Revisjonshistorikk [tilbake]

Ja, et lykke til fra meg også, du har fått mange gode tips her! Jeg kjenner meg forøvrig igjen, gjennom mange, mange år måtte jeg prioritere faste utgifter, bil var liksom bare et nødvendig onde. Kan ellers anbefale å lese Kamerat K sitt svar en gang til, det ligger mange kloke ord i bunnen der.

Nå anbefalte jeg ikke konkrete biler, men som Helmar sier, små peugeot kan være et knallgodt kjøp. Det er enkle, greie biler, ofte pensjonistkjørt og passet rimelig god på. Stol imildertid ikke blindt på en EU-kontroll, få med en god venn som kan de tingene du ikke kan, du vil jo helst unngå å bli sittende med en bil med rådyre feil på kjøpet. Bare så det er sagt: den risikoen er absolutt tilstede, uansett om du kjøper en to år gammel bruktimportert bil eller en billigbi.

Jeg tenker også at biler som Nissan Micra, Skoda Favorit og ikke minst, Skoda Fabia er verdt å vurdere. Igjen, ofte pensjonistkjørte, og passet nogenlunde godt på. Enkelte pensjonister kjører til og med sine biler til understellsbehandling! Men før eller siden dør vi jo, vi blir syke og så videre, det er da bilen plutselig blir lagt ut for salg...og vips...så kan du gjøre et godt kjøp! Lykke til!